Din multiple motive, unele obiective, altele mai putin, prezenta mea pe forum si implicarea mea in administrarea acestei comunitati sunt mai mult decat modeste in utlima perioada, si tot asa vor ramane si de aici inainte. Cred ca a venit asadar momentul sa predau la randu-mi "haturile"... Nu cunosc peroana mai potrivita pentru a administra forumul decat Ness (cristianmiu adicatelea), pentru simplul fapt ca este deja admin, gazduieste deja forumul si are competentele tehnice de a rezolva eventualele probleme, deci latura administrativa este deja bifata. Mai departe, sper sa aiba maturitatea necesara de a "ghida" aceasta comunitate complexa si sper sa aiba parte de suportul vostru, sper sa formeze o echipa de moderare activa si responsabila si sa continue sa promoveze bunul simt si prietenia, sa duca mai departe ce a inceput cu multi ani in urma alexmirica si am continuat si eu cum am putut mai bine.
Cat despre mine, o sa continui sa ma implic in activitatile offline, si, atunci cand timpul mi-o va permite, o sa mai dau o mana de ajutor si pe aici.
Long story short, mult succes, "capitane"!
Incepand de acum, sugestii si reclamatii la
Ness!