Va salut cu respect, numele meu este Marian si sunt mandrul posesor al unei ALFA 147 JTDM din decembrie 2007, spun mandru pt. ca la viata mea si credeti-ma am ceva ani, am avut o gramada de masini , multe dintre ele fiind italiene, gen 33 TD, UNO, TIPO, RITMO 130TC, alta 33 benzina si va pot spune cu mana pe inima ca povestile cu masinile italiene sunt chiar povesti, ele nu se strica nici mai des decat restul masinilor, gen germane , frantuzesti sau suedeze pe care le-am avut ,insa au o mare calitate, sunt cele mai frumoase din lume si au motoare extraordinare. Aceasta Alfa am dobandit-o vrand nevrand, cineva avand ceva datorii vechi fata de mine si m-am gandit sa o fac cadou fiului meu , unul din ei, pt. ca oricum ii promisesem o masina cand termina facultatea,insa as vrea sa nu intelegeti ca sunt vreun nabab care cumpara beizadelelor sale orice vor, dimpotriva,masina a fost stachiata pe partea dreapta, aripa si capota fiind revopsite insa merge extraordinar si este si foarte eleganta. Problema ar fi ca intr-o noapte cineva a tras de clanta soferului si a rupt-o si neputand intra , a tras si o cheie pe partea cealalta,dar asta este o chestie de civilizatie care la noi este din belsug la capitolul lipsa, insa cel mai enervant este faptul ca vineri 13.01.2012 am fost sa o inmatriculez, tipul de la ghiseu spunandu-mi ca toate actele sunt in ordine, le-a capsat si mi le-a dat inapoi , anuntandu-ma ca trebuie sa mai aduc o adeverinta de la financiar cum ca nu s-a cerut inapoi pana acum taxa de poluare, eu in prima faza crezand ca e o gluma insa omul vorbea serios voi ce ziceti de asta, stiti ceva in sensul asta. Va multumesc anticipat si atasej si niste poze facute in graba.
Attachments: |
Fata.jpg [ 361.08 KiB | Viewed 1310 times ]
|
Bord.JPG [ 432.91 KiB | Viewed 1310 times ]
|
Lateral.jpg [ 369.39 KiB | Viewed 1310 times ]
|
Maner.jpg [ 331.77 KiB | Viewed 1310 times ]
|
Profil.jpg [ 398.55 KiB | Viewed 1310 times ]
|
Spate.jpg [ 390.72 KiB | Viewed 1310 times ]