It is currently 15 Nov 2024, 16:02

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Topic pentru scuze!
PostPosted: 19 Jan 2012, 02:27 

In decembrie am dorit sa cumpar o Alfa Romeo si am apelat la unii colegi de pe forum ce aveau masinile la vanzare.
In cauza sunt userii Dia, Radyx si CristianMiu carora le-am vizionat masinile, fiind promti si avand amabilitatea sa mi le arate pe indelete, pierzand ceva vreme cu mine.
In cele din urma am cumparat o Alfa ce nu face parte din club, exact inainte de Craciun, si efectiv am omis sa le transmit sus numitilor rezultatul final, astfel incurcandu-i probabil.
Ca sa incerc o scuza ar fi ca respectiva perioada a fost destul de presanta pentru mine si ca timp si din alte pct de vedere, iar dupa achizitionare efectiv m-am ocupat de alte probleme, dar nu am pretentia la intelegere. Am gresit asa ca asta e.
Le multumesc pentru disponibilitate si le cer scuze acum pentru nepasarea mea.

Post subject: Re: Topic pentru scuze!
PostPosted: 19 Jan 2012, 09:00 

Car: Vespa
nu cred ca s-au suparat pe tine asa ca iti poti face timp sa ne prezinti Alfa ta mai ales ca din afara clubului . doi dintre ei stiu sigur ca au vandut masinile asa ca daca s-au suparat le-a si trecut mai ales ca sunt niste baieti de treaba .
hai , baga poze si povesti si poate schimbi titlul in "topic de prezentare" sau cum vrei tu .

Post subject: Re: Topic pentru scuze!
PostPosted: 19 Jan 2012, 22:07 

mugurel Quote:
nu cred ca s-au suparat pe tine asa ca iti poti face timp sa ne prezinti Alfa ta mai ales ca din afara clubului . doi dintre ei stiu sigur ca au vandut masinile asa ca daca s-au suparat le-a si trecut mai ales ca sunt niste baieti de treaba .
hai , baga poze si povesti si poate schimbi titlul in "topic de prezentare" sau cum vrei tu .
multumesc...stiu ca sunt baieti de treaba tocmai de-aia m-am si simtit aiurea chiar si in al 12-lea ceas...in fine....Alfa o voi prezenta dar doar dupa ce o pun putin la punct...nu e mult de facut, insa stau cam prost cu timpul...si vreau sa iasa bine :)...revin fara indoiala cu detalii :)

Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC+03:00