Salut, la aproape 2 ani de la initierea topicului, si 1 de la schimbarea butucilor si contactului si toate cele.. surpriza... it's me again... cu, ce crezi, butuc pe stanga fortat
(
.
So.. long story short: vineri spre sambata niste bajeti au fortat butucul stanga si spre deosebire de cei de data trecuta, au reusit sa intre in masina si sa se serveasca cu ce-au avut nevoie precum si cu subul din portbagaj, care sper sa sa le cante cand i-o plimba papucu in bena cu fata in sus, catre un loc cu lumina si verdeata... revenind... intrebarea/problema mea este:
De data trecuta (pfoai ce aiurea suna) mi-au mai ramas 2 butuci, unul mai mare si unul mai mic. Cum zicea marian pe alt topic (cod chei) "Seturile de chei+butuci contin: 2chei tip briceag cu chip si telecomanda, 2 butuci de portiera, un butuc de contact, un butuc pentru dezactivarea airbagului pasager" Sigur-sigur am schimbat butucii de la usi si contactul, nu cred ca au schimbat (cei de la service) si cel de la airbag pasager. dar daca le adunam, eu am 1 in plus.
Prin urmare exista oare o posibilitate ca cel in plus sa fie rezerva si sa poata fi pus in locul celui stricat sau e de la altceva? (protbagaj gen... si nu se potriveste)
Intreb in speranta ca nu trebuie sa comand iar un set de incuietori+chei care sa trebuiasca iar sa fie codate etc etc
pun si poze
P.S. acum am vazut ca pe eticheta scrie set butuci pt model SW ...daca are vreo importanta