Newblood Quote:
man ma faci sa visez eu pe forumuri pe net in general adevarat la alte modele de masini, am vazut cativa batuti in cuie pe par ca au indraznit sa vorbeasca in public ca vor sa schimbe ac-ul cu clima ideea generala era ca "mai bine schimbi masina cu totul decat modificarea asta , nu o face nimeni in Romania si e costisitoare" vreau mai multe detalii si mai multe pareri pot sa fac Alfa mea full cu clima si tot ce trebuie?! si important , MUY IMPORTANTES COMPADRE pt o astfel de operatiune se dau gauri in caroserie, in bord ceva modificari asa a la nea priceputul la motor ? sau e o chestie de simpla inlocuire , desfaci suruburi si bagi mufe ,app ce se intampla cu senzorii, ii am deja ??? multe semne de intrebare
Omule, ti-am scris ce știu, ce am făcut eu și crede-ma ca la Alfa 147&156 am făcut cam tot ce se poate face, nu povești!
Unitatea ta de climă e prevăzută cu cablaj și senzori citire temperatură doar pentru o parte, de aceea ai nevoie de o unitate de climă pentru dual climatronic, aceeași poveste, asta are cablaj și senzori pentru ambele părți! Pe afară, carcasa e identică, nu trebuie să modifici nimic la caroserie, sau crezi ca un fabricant face pe linia de producție caroserie pt climatronic și caroserie pt dual climatronic?
Intrebarea e altă: ai dat&ști să dai măcar planșa de bord jos? Asta ca să putem trece la următoarea întrebare!
**Alfa Romeo 159SW, 1.8mpi
Ex:
Alfa Romeo 159SW,TBI TI
Alfa Romeo Gt Blackline
Alfa 156 sw,1.9jtd,115cp
Alfa Romeo Brera, 2.4jtdm, 210cp +
Alfa 159 SW, 2.4jtdm, 210cp
Alfa 156,1.9jtdm,150cp+
Alfa Giullieta 2.0jtdm
Alfa 159sw,1.9jtdm,150cp
Alfa Crosswagon,Q4
Alfa 147 selespeed,2.0TS,150cp