HOT Quote:
Nu inteleg daca motorul pe care il ai acum pe masina este nou(banuiesc ca este second intrucat nu se mai fabrica motoare pentru 156 noi)sau este second in acest caz ar fi de ajutor cati km are motorul,ce consumabile a fost schimbat la el si ce nu.Chestia cu inecatul sau datul in nas poate fi de la mai multe
.Cred ca ai vrut sa spui sunet metalic(mecanic)iar aceasta poate fi numai de la variator care e boala la aceste motoare.
ms pt raspuns..motorul avea undeva la 8000 km(era sh de pe o alta masina care facuse un accident)..plus ce am facut eu vreo 7000km deci vreo 16 mii km max in total..cat despre consumabile stiu k au fost schimbate filtru ulei si cel de benzina si poate cel de aer(nush sigur)...plus k aici in rom am schimbat bujiile si o fisa care pierdea un pic(dadea la masa)..in alta ordine de idei am fost la tester si mi a dat ceva de sonda lamda..si de alternator(de acolo toata problema cu farurile si lumina)..iar ala mi a zis k posibil sa se remedieze dupa ce schimb alternatorul...dar sincer nush dak rezolva problema care ma doare cel mai tare si e descrisa mai sus..voi ce parere aveti??