ILuzoriu Quote:
djpyton Quote:
200 pt ce? Doar mapa poate, mai pune ceva ca sunt și câteva ore de munca pentru demontat și montat egr, dpf proba pe ruli , descărcare soft original circa jumătate de ora resoft upgrade, cautat subnumitele în mapa și eliminate și reîncărcat. Pare asa de simplu așa-i? Eu te-aș invita pe la mine sa vezi cam cum e treaba. Dacă țti-ai făcut tu cu 200 as vrea sa probez masina
Ma inviti pe mine? Pot eventual sa vin cu o masina facuta de mine cu mai putin de 200 euro ca s-o probezi, daca promiti in schimb ca imi faci onoarea de a conduce o masina cu 'mapa' de 200++ euro
bai sefu,nu era nici o aluzie la nimic si la nimeni,nu intelege gresit,numai ca ramin uimit citeodata de anumite cuvinte aruncate asa in zadar.
omu a cerut lamuriri si ar fi bine sa i se explice de la bun inceput la ce sa se astepte.tu poate ca stii mai bine decit mine sau decit multi altii ,ceea ce inseamna a resofta,ceea ce e totusi gresit spus...ma rog ...hai totusi sa revenim la subiect.
omu are o giulieta de 136 de cai,acuma parerea ta,ii lasi fapul omului ca sa ramina dezamagit pentru aia 200 care i-a dat?eu poate sunt un pic mai la subiect dar nu vreau decit sa explic ca daca vrei sa faci ceva,trebuie facut cu cap si cu rost.
ok,facem cum spunea prietenu mai sus,vin la tine imi pui "mapa" si mi se blocheaza egr la prima fumata ,ce faci ma trimiti la primu mecanic din drum sa ma curete,sau ma chemi innapoi ca sa imi explici ca nu e bine asa ?puii mei poate vorbesc aiurea ce sa mai....uite cum facem ,ii dau eu omului "mapa", sa vedem ce o sa faca cu ea,cel mai probabil o sa isi cumpere un cablu elm si ecuscan,ca asa auzit el pe forum ,ce naiba hai sa fim seriosi,spunei omului cum sta treaba,ce ar trebui sa faca si ce nu ,si urmarile la ce hotaraste si le asuma,si cam aia a fost,la urma paraua si gata.sper sa nu fi suparat pe nimeni
apropo de "mapa",ma ajuti cu un punto 1.3mjt 75cv,nu reusesc sa vad egr,nu am driver la ecm si pe titanium imi incarca "mapele" aiurea,am incercat tot ce se poate numi soft in materie si nu reuseste nici unul sa mi-l scoata.ecu 6f3.salutare.