tzzivii Quote:
1. nu e normal, verifica tendoanele transversale spate si bratele longitudinale spate
2. da, e normal sa se simta asa. e suspensie sport (mai tare). cu toate ca eu din poze vad ca e cam stock. deci vezi sa nu te fi mintit cel de la care ai luat-o
3. de la gropi de obicei se aprind cele de la cortina. vezi ca ai niste mufe in portbagaj in partea dreapta. cel mai ok e sa te duci la cineva care are tester sa vezi exact care a dat eroare, intradevar si cele de la scaune fac moace
4. problema arhicunoscuta la mk1 facelift interior. problema cu infocenter-ul. nu ai ce sa ii faci decat sa il schimbi cu unul nou sau cu unul de mk2 (facelift exterior)
probleme, altele:
1. Embleme gasesti ori la Gabi Dima, ori prin alte magazine de piese/dezmembrari. gasesti si in targ daca vrei dar ma indoiesc de calitatea lor.
2. iara problema cunoscuta la SW. vezi sa nu ai pana de contact la motoras, sau sa nu fie sarita o rotita. daca toate sunt ok si e de vina motorul se schimba tot ansamblul
3. vezi ca ai 2 suruburi sub oglinda, cap cruce. incearca sa le strangi o idee daca sunt slabite, daca nu trebuie data jos oglinda si refacut locasul in care se insurubeaza (poxipol etc)
In primul rand multumesc mult pentru raspunsuri si sfaturi. O sa incerc sa vad ce pot face. cred ca probabil ar fi cel mai bine sa duc masina la un tester. Legat de suspensii le am si pe cele originale in 4 saci. am inteles ca trebuie umplute cu ceva gaz. multumesc mult de tot!
![Clapping :clapping:](./images/smilies/clapping.gif)