Alexandrus Quote:
Asta iti e nivelul, stiu, cu ultima parte a postului, 400m, etc. Dar e OK, fiecare cat poate, cum poate.
Din pacate ideea iti scapa. Hai sa iti explic ca unui prescolar, poate intelegi.
1. Cum arata masina cu jantele X sau Y tine de parere, gusturi, intr-o mare masura. Exista si exceptii, adica se poate cadea in extreme, dar nu e cazul aici. Tie nu iti plac Zender Sienna, autorului topicului ii plac, altfel nu se gandea la ele. Iar cand vine vorba de pareri si gusturi, aplicate pe masina lui, parerea lui si gusturile lui surclaseaza parerea ta. Nu e ca pe 400m, intelegi ? Proprietarul are drept de veto.
2. (asta e pentru EvilTMy) A cere altcuiva sa ia o decizie pentru tine mi se pare o prostie. E pentru cei lipsiti de personalitate, gust, etc, pentru cei dornici sa multumeasca, dornici de aprobarea celor din jur. Mai bine dai spectaculos cu oistea in gard, cu gratie si indemanare, facand cum te taie capul, decat sa faci ceva banal urmand sfaturile altora.
1. incerca sa iti explici tie mai bine ce inseamna un forum si ce astepta cei care posteaza chiar si pentru a afla parerea altcuiva ...
eu incercam sa iti explic ca nu motorul denota sportivitatea unei masini ci mai degraba look-ul ... degeaba ai motor de 5.0 pe o Raba ca nu o sa fie sportiva . si d`asta ti-am dat si exemplul cu masina de 1.6 comparativ cu 3.2-ul tau , ca sa inteleaga si prescolarii ..
2. poate daca ai fi intrebat si tu , atotstiutorul, cand ti-ai luat roti care NU S-AU POTRIVIT pe GTA-ul tau nu mai dadeai cu banii pe geam .
asta mi se pare mai mare prostie decat sa intrebi inainte .
3. Alin , imi pare rau ca topicul tau se strica inca de la inceput dar macar eu nu o sa continui circul facut de Gaylord asta pe orice topic pe care scrie asa ca ma retrag aici . Ti-am zis parerea mea , nu vreau sa te influentez si sper sa o iei ca pe un punct de vedere si atat .