Va multumesc foarte mult tuturor celor care au comentat, cu bune si rele, feedback-ul este apreciat. Nu tin sa ma justific in fata nimanui, va place, cititi, nu va place, nu cititi, cert este faptul ca pentru mine personal si pentru echima mi:INTERACTIVE a fost o provocare imensa realizarea
AutoIQ.
Am vrut sa realizam un concept nou si incitant in care sa abandonam cliseele obosite ale revistelor de specialitate (pe care unii le considera profi) si sa creem ceva proaspat. Suntem siguri ca am reusit!
Nu a fost usor sa luam toate modelele tuturor constructorilor (proeminenti, nu vorbim de Ferrari, Lamborghini, Aston si alte SF-uri) si sa le plasam intr-un cub decizional (3 dimensiuni - contextul marcii, contextul clasei si contextul socio-economic) si de-aici sa generam articolele si clasamentele AutoIQ, insa noua ne-a facut placere sa facem acest exercitiu si suntem siguri ca ce-a iesit este de departe cea mai relevanta imagine a ofertei pe piata auto din Romania.
Majoritatea articolelor prezente sunt introduceri, sau verdicte initiale... Ele reprezinta linia de start. Apoi, in masura in care constructorii sau importatorii oficiali ne vor da concursul vom lua masinutele si vom face teste extensive si va vom prezenta review-urile extinse.
Din pacate insa, cu siguranta acest lucru nu va fi posibil pentru toate marcile prezente pe AutoIQ, in mare parte din cauza ca foarte multi constructori prezenti pe piata din Romania nu au un parc de presa. In prezent colaboram excelent cu Citroen, Renault, Honda si Mercedes-Benz. Vor urma probabil in scuurt timp BMW, Skoda si Toyota.
Cat despre Sammy, nu, nu este un pusti de 16 ani, si chiar daca ar fi, eu personal sunt mandru de el
Are 28 de ani, un IQ considerabil peste medie, stie masini de la 4 ani, conduce peste 20 de masini pe an si este la curent cu toate chestiile importante ce tin strict de masini si mai putin cu evenimentele mondene din lumea auto, politica din spate, interesele meschine ale importatorilor oficiali si ale celor de la APIA et cetera. Vorbeste cu englezisme pentru ca ii place, insa in acelasi timp are un vocabular excelent, considerabil mai bogat decat al unor adepti de fatada ai regretatului domn Pruteanu. Utilizeaza ... si . excesiv si ii place chestia asta - face parte din brand-ul lui personal si foloseste smiley faces in conversatia scrisa pentru ca si-a dat seama de mult ca in acest tip de comunicare pot aparea derapaje cauzate de lipsa componentei non-verbale - ton, atitudine, gestica, expresie etc. Cat despre diacritice - I never use them, exact asa cum nu folosesc accente in franceza desi o vorbesc si scriu (aproape) perfect... De ce? Pentru ca asa vreau eu
Multumesc inca o data pentru feedback si pentru sustinere.
Cheers,
S.
PS: Scria cineva despre context - unde putem vedea pe AutoIQ contextul? Clasamentul disponibil la
http://autoiq.ro/top/" onclick="window.open(this.href);return false; prezinta contextul segmentului si pe cel al marcii... Check it out!