Inainte sa postez noul topic am verificat cu "search" tot ce s-a discutat cu privire la condens, insa nu am gasit nimic asemanator cu problema mea.
Asadar, cum se raceste putin afara, mi se aburesc geamurile pe interior, ca si cum ar fi 20 insi in masina. Asta se intampla chiar si atunci cand plec de acasa la cumparaturi, adica 2 km, si apoi 1h masina sta in parcare. Cand revin la masina, geamurile sunt complet aburite pe interior.
Diferenta dintre celelalte topicuri si problema mea este ca nu am deloc apa in masina, in sensul ca nu imi ploua, nu imi picura, covorasele sunt uscate, la fel si tapiteria plafonului sau interiorul portbagajului.
La fel mi s-a intamplat si iarna trecuta si a fost foarte neplacut sa "razui" gheata din interiorul masinii de fiecare data cand ma urcam in masina.
Daca are cineva o explicatie sau o solutie care m-ar scuti de "dezapezirea" habitaclului, as aprecia enorm
Ca o mentiune, am parbrizul crapat pe o portiune de 20-30 cm. Am spus-o pt cazul in care ar avea legatura
Multumesc anticipat pt raspunsuri.