Buna seara.
O sa raspund pe rand tutror intrebarilor.
In cazul in care nu se vad pozele le puteti vede aici:
http://www.gtplanet.net/forum/album.php?albumid=5535
Eu personal vad pozele si nu am sesizat nici un fel de problema.
Site-ul all-car-brands s-a dorit a fi o enciclopedie online dar am renuntat la acest lucru, in vederea variantei tiparite. Timpul de upload pe site si problemele tehnice, inclusiv persoanele rau intentionate care au atacat site-ul cu tot felul de virusi m-au determinat in schimbarea acestei directii.
Momentan toate cele 4.000 de modele uploadate pe site au fost sterse, si deja o parte din marci, site-ul fiind momentan in lucru dar nu "la vedere", urmand a fi schimbata infatisarea acestuia in momentul in care cartea este disponibila.
Va asigur ca baza de date cu peste 10.000 de marci si 50.000 de modele este cat se poate de reala si am lucrat la ea zilnic din 1991, de regula minim 8 ore pe zi, chiar si in weekend.
Stiu ca unora li se pare usor dar munca dusa pentru acest este una uriasa, de asemenea si efortul finanicar, fiind a lifetime project. Nici o asemenea enciclopedie nu poate fi realizata cu usurinta, decat cu o foarte mare deciatie.In privinta pretului acesta este stabilit la nivel international, fiind de 120 USD, pret ce include expediere internationala gratuita.
Pentru Romania insa, luand in calcul trei aspecte: pret de expediere mic, potentialul financiar scazut si patriotismul meu, o sa avem un pret mai redus.
De asemenea astept si un raspuns aici de la persoanele responsabile cu acest forum, in vederea posibilitatii de a oferii pasionatilor de Alfa-Romeo un discount pentru acest volum.
Mentionez faptul ca primul volum va contine si un voucher cu un discount de 25% pentru volumul doi, acest lucru urmand a se reptea si la volumele urmatoare pentru a facilita posibilitatea celor interesati de a colectiona intreaga enciclopeie.
Pentru orice alte lamuriri va stau la dispozitie.
PS:
Acest prim volum, trateaza marciele ce incep cu litere intre AA si AL si contine 362 de marci si 1353 modele.
Frecventa publicari volumelor va fi cam de un nou volum la fiecare 2 luni maxim 3. Aceats frecventa este limitata doar de timul in care informatia din baza de date este asezata in pagina pentru tiparire si de alte detalii tehnice.
Facand un scurt calcul matematic, tinanad cont de frecventa, pret si discount, o persoana din afara Romanieie care va dori intreaga colectie va trebui sa puna deoparte 37.5 USD/ luna. Pentru Romania acest cost va fi mult mai mic.
Nu sunt rau intentionat, nu am pus nici un link si nu o voi face.
Am propus doar oferirea acestei carti, la pret redus pentru pasionatii de Alfa-Romeo avand in vedere ca acesata marca reprezinta o buna parte a Volumului I.