Ionutz Quote:
poi nu potzi decat sa fi fericit cand vezi ca lumea apreciaza frumosul ......in fine...nu conteaza ca am vanduto ....am facut sper pe altcineva sa se bucure de ea....desi de cate ori trec pe langa o alfa ...pfuu ...tresare inima`n mine .......in curand daca lucrurile merg bine sper sa am din nou eu topic cu masina mea
in lunile ce urmeaza ......asta sper ...dar mna...o sa vedem ...poate daca se organizeaza la primavara intalnire nationala sper sa pot fi prezent la volan de alfa ....
multumesc mult pt gandurile tale...sa stii ca masina e pe maini bune...cred ca ti-ai dat seama ca atat eu,dar si mai mult sotia,am indragit-o din prima....iar acum ca e a noastra..cu atat mai mult.....maine cred ca o voi inmatricula pe cluj....spae sa mai vb....paa
alfa33 Quote:
felicitari pentru achizitie si sa te bucuri de ea cat mai mult. Te asteptam la intalnirea nationala cu ea, cand ne hotaram unde o facem
salut"alfa33"..si mersi pt gandurile bune...
da...si eu vreau sa ne vedem la intalnirea nationala...numai sa fie...sper ca anul asta sunteti...adica suntem mai hotarati in aceasta privinta,pt ca din cate am citit pe forum anul trecut atat s-a lalait pana nu s-a mai tinut....sa auzim de bine
alfa33 Quote:
Frmoease momentele astea ! Cand vad ca o Alfa leaga oamenii si i aduce in acelasi loc. Desi din doua persoane, unul este trist (ca a vandut masina) iar noul proprietare este fericit, in esenta observ ca pana la urma valoarea sentimentala a unei Alfa poate aduce oamenii mai aproape. Deja sunt cativa pe forum care sunt ex si nou prorpietar si de fiecare data am observat ca se ajuta intre ei. Va felicit pentru atitudine!
da asa este...e minunat sa se ajute alfistii intre ei...indiferent in ce ipostaze se afla...si apoi....asta este si unul din motivele pt care alfaclub a prins viata..nu?...oricum eu ma simt bine aici cu voi...am citit aproape totul de pe forum si am aflat o multime de lucruri despre alfa...performante..piese de schimb..diferite pb-e...e super forumul...