It is currently 15 Nov 2024, 15:53

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 20 posts ] 
Author Message
PostPosted: 01 Jul 2010, 22:06 

Salutari tuturor ! :wave: Primul post pe forum :D Sunt de o luna si ceva mandru posesor de Alfa Romeo 156 1.6 T. Spark , benzina , 120cp , interior full piele crem , am luat-o la 150k km , dar a fost intretinuta si merge superb. A fost dragoste la prima pedala :D Fostul proprietar mi-a zis ca singurele "bube" ar fi ca trebuiesc schimbate consumabilele si cand sta la relanti da senzatia ca moare motorul , dar am inteles ca se rezolva cu un spray debitmetru.
Va urez cati mai multi km parcursi fara probleme :)
Am pus si niste poze facute recent :D

Image

Uploaded with ImageShack.us
Image

Image

Image

Image

Am inceput sa strang bani si putin cate putin vreau s-o modific , asa ca orice sfat e bine venit :D

PostPosted: 01 Jul 2010, 22:19 

Car: Gtv V6 tb
Bine ai venit in comunitate. Multumesc de urari in calitate de posesor de AR. Iti doresc si tie s-o stapanesti sanatos. Si ca propunere: jante alu.

ex: Alfa Romeo 159 1.9 jtd grigio vesuvio
ex: Alfa Romeo 166 Super 2.0 tb grigio chiaro metallizzato
ex: Alfa Romeo 156 1.8 ts rosso proteo

PostPosted: 01 Jul 2010, 22:23 

Car: Alfa Romeo GT BL
Bine ai venit printre alfisti. :D Ca modificari, iti sugerez sa fii discret, adica: jante, praguri, o suspensie mai joasa, o evacuare, nu folosi led-uri prin faruri si alte beculete colorate :lol: . Pastreaza linia masinii si vei avea parte de cuvinte de lauda. :mrgreen: Rasfoieste forumul pentru cateva idei. :run:
P.S. Editeaza la profil si pune si orasul in care locuiesti. Iti va fi de ajutor pe mai tarziu. :P

Redline it once a day, keeps the mechanic away 8)

Last edited by tomi_alfa on 01 Jul 2010, 22:25, edited 1 time in total.

PostPosted: 01 Jul 2010, 22:25 

rasfoiesc forumul dinainte sa o iau :lol: jante, praguri, suspensie si evacuare sunt primele pe lista :D

PostPosted: 01 Jul 2010, 23:49 

Salut! Frumusica machetutza :wave: . Eu zic sa ii schimbi ce e de schimbat pe la motor. Debitmetrul ala daca e bulit, denota faptul ca nu prea i-a fost schimbat filtrul de aer.. poate nici alte filtre.. :( . Cam rar sa isi revina cu un curatat, dar poate ai noroc si iti iese treaba. In rest, sa aveti parte de drumuri bune.

PostPosted: 01 Jul 2010, 23:52 

Car: Alfa Romeo 145
Salut. daca ai drum prin Timisoara it poti face evacuare inox de la catalizator pana la finala cu doar 150 ron manopera. am un tovaras care face. tu trebuie sa iti cumperii teava. e cam 40 -50 ron metru o iei de la italionox. e o firma in TM . ii cunosc pe cei de acolo. e teava care rezista la 800 grade. oricand ai nevoie cu placere. bine ai venit.

PostPosted: 01 Jul 2010, 23:58 

adisoru Quote:
Salut! Frumusica machetutza :wave: . Eu zic sa ii schimbi ce e de schimbat pe la motor. Debitmetrul ala daca e bulit, denota faptul ca nu prea i-a fost schimbat filtrul de aer.. poate nici alte filtre.. :( . Cam rar sa isi revina cu un curatat, dar poate ai noroc si iti iese treaba. In rest, sa aveti parte de drumuri bune.

Salut. Am avut debitmetru stricat rau. atat de rau ca pana nu trecea apa de 70 de grade ziceai ca merg cu bicicleta. dupa atatea pareri impartite in stanga si in dreapta si dupa atate avariante auzite am mers la reprezentanta si mi-au spus clar DEBITMERUL. atunci am fost la PRO MOTOR am luat doua sparyuri de debitmetru speciale si sa vezi surpriza. merge de rupe. si cand ma gandesc ca cei de acolo au spus ca atunci cand pun unul nou va merge si mai bine. nah sa vezi atunci amenzi de radar. deocamdata am doua. luate la 80 in oras. STIMA.

PostPosted: 02 Jul 2010, 16:44 

ninjoaca Quote:
adisoru Quote:

Salut. Am avut debitmetru stricat rau. atat de rau ca pana nu trecea apa de 70 de grade ziceai ca merg cu bicicleta. dupa atatea pareri impartite in stanga si in dreapta si dupa atate avariante auzite am mers la reprezentanta si mi-au spus clar DEBITMERUL. atunci am fost la PRO MOTOR am luat doua sparyuri de debitmetru speciale si sa vezi surpriza. merge de rupe. si cand ma gandesc ca cei de acolo au spus ca atunci cand pun unul nou va merge si mai bine. nah sa vezi atunci amenzi de radar. deocamdata am doua. luate la 80 in oras. STIMA.
Sa speram ca merge :D tipul de la care o am mi-a zis ca deabia schimbase filtre si toate cele. Am de gand sa le schimb la 6-7k km , in carte am vazut ca e recomandat la 10k :) voi ce ziceti ?

PostPosted: 02 Jul 2010, 16:46 

ninjoaca Quote:
Salut. daca ai drum prin Timisoara it poti face evacuare inox de la catalizator pana la finala cu doar 150 ron manopera. am un tovaras care face. tu trebuie sa iti cumperii teava. e cam 40 -50 ron metru o iei de la italionox. e o firma in TM . ii cunosc pe cei de acolo. e teava care rezista la 800 grade. oricand ai nevoie cu placere. bine ai venit.
Prin Timisoara nu prea cred ca o sa am drum , dar poate vin odata in vizita :mrgreen:

PostPosted: 02 Jul 2010, 17:34 

Incredibil ! se pare ca am intrat in grupul "norocosilor" :evil: care au gasit masina zgariata sau lovita :samui:
Am gasit-o in locul meu platit de parcare cu usa stanga spate zgariata :cry: :cry: :cry: O sa atasez si o poza maine seara cred. Voi cum ati rezolvat ? nu este foarte adanca si am auzit ca s-ar rezolva cu un pix corector :scratch: Idei careva ? pls help ! :?

PostPosted: 02 Jul 2010, 18:26 

polish.

PostPosted: 06 Jul 2010, 16:44 

Car: Il Duce
DDC 156 Quote:
rasfoiesc forumul dinainte sa o iau :lol: jante, praguri, suspensie si evacuare sunt primele pe lista :D
Pentru evacuare iti recomand PilotAuto din Pitesti, nu Bucuresti. Baietii au lucrat foarte frumos si fara graba. Sunt foarte multumit de ei.

GTA's are very much a 'labour of love'....and a great emptier of our wallets - AO member

Gone:
Alfa Romeo GTV 2.0 TS CUP
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed

PostPosted: 06 Jul 2010, 19:01 

Hermanoli Quote:
DDC 156 Quote:
Pentru evacuare iti recomand PilotAuto din Pitesti, nu Bucuresti. Baietii au lucrat foarte frumos si fara graba. Sunt foarte multumit de ei.
Multumesc frumos de recomandare :) ce evacuare ar da bine ? m-ar interesa sa aiba un "bass" frumos si sa nu se auda foarte tare :D

PostPosted: 06 Jul 2010, 19:56 

Pot sa-ti recomand si eu Ulter Sport. Sunet placut, "bass", nu e prea tare si te incanta la orice turatie plus ca e dedicata pentru 156. Tips-ul tobei poate fi oval, oval turtit sau rotund. Pretul difera in functie de ce varianta alegi, dar diferenta nu este foarte mare. Cam 160 de euro pentru cea oval turtit.
http://www.ulter.com.pl/index.php?show= ... =1&m=2&s=5" onclick="window.open(this.href);return false;
Pentru a-ti face o parere, urmareste filmuletele de mai jos:

din exterior: http://www.youtube.com/watch?v=JL3XLLFO9Lg" onclick="window.open(this.href);return false;
din interior: http://www.youtube.com/watch?v=HrkisaJmbYo" onclick="window.open(this.href);return false;

PostPosted: 06 Jul 2010, 20:48 

tomi_alfa Quote:
Pot sa-ti recomand si eu Ulter Sport. Sunet placut, "bass", nu e prea tare si te incanta la orice turatie plus ca e dedicata pentru 156. Tips-ul tobei poate fi oval, oval turtit sau rotund. Pretul difera in functie de ce varianta alegi, dar diferenta nu este foarte mare. Cam 160 de euro pentru cea oval turtit.
http://www.ulter.com.pl/index.php?show= ... =1&m=2&s=5" onclick="window.open(this.href);return false;
Pentru a-ti face o parere, urmareste filmuletele de mai jos:

din exterior: http://www.youtube.com/watch?v=JL3XLLFO9Lg" onclick="window.open(this.href);return false;
din interior: http://www.youtube.com/watch?v=HrkisaJmbYo" onclick="window.open(this.href);return false;
merci frumos tomi :D exact ce cautam !

PostPosted: 06 Jul 2010, 21:19 

Daca vrei detalii iti spun pe PM si de unde sa iei. Dureaza cam doua saptamani, iar livrarea se face prin fan curier.

PostPosted: 07 Jul 2010, 16:38 

tomi_alfa Quote:
Daca vrei detalii iti spun pe PM si de unde sa iei. Dureaza cam doua saptamani, iar livrarea se face prin fan curier.
As fi interesat . Multumesc frumos :clapping:

PostPosted: 07 Jul 2010, 21:13 

Am atasat o poza cu zgarietura :samui: si cateva poze mai noi :) astept sa o duc la polish si pun o poza dupa :D

:censored: :censored: :censored:
Image

Image

Image

Image

Image

PostPosted: 07 Jul 2010, 21:33 

Zgarietura aia a fost facuta in dusmanie :rant: . Cei care fac asta merita sa fie zgaraiati pe fata cu peria de sarma pana le vezi dintii.

PostPosted: 07 Jul 2010, 23:55 

da... nu am voie sa scriu ce le-as face :lol: si culmea, zgariata pe locul de parcare care mai e si platit :disgust:

Post new topic  Reply to topic  [ 20 posts ] 

All times are UTC+03:00