Leone_155 Quote:
Nu vreau sa imi bat joc de ea , tocmai asta este ideea . Vreau doar mai multa putere pentru un 155 , momentan motorul actual nu are turbo si m-ar interesa sa ii pun unul turbo , asta in masura in care oricum trebuie sa umblu la motorul vechi . Am o bataie in motor la tachetzi presupun , nu prea trage la puterea ei , discul de ambreiaji este "finish" , ma trezesc cu putin ulei pe furtunul ce duce la filtrul de aer ... si mai multe . Masina necesita o tinighigerie cap coada avand vopseaua ei originala de 15ani , a capatat ceva "gropitze" de la pietre , diverse obiecte aruncate de lumea "buna" si mici incidente ,infundaturi , etc ... dupa care o vopsire . Dupa care sa incep si la partea din interior unde volanul trebuie reimbracat in piele , copiera retapitzata in piele , schimbatorul , o mocheta noua , si mici retusuri .....
Este de munca la ea , credeti-ma si pe langa munca , o caruta de bani daca ma apuc sa le fac pe toate .
Am nevoie de o aripa / bara fatza / grila motor si bandoul de sub far de mai bine de jumatate de an , am cautat la toate serviceurile , toate dezmebrarile la care mi s-a spus , toate forumurile , si nimik ! Am avut tind sa cred ca din fericire , acum nefericire , norocul sa fie modelul facelift , si nu gasesc bara si aripa modelul acesta . De motor nu mai spun ca un simplu kit de ambreiaji doar ek fara mana de lucru ma duce 27milioane si cel mai putin 23milioane ( am vb cu cineva care importa piese si e prima mana ) , deci la un simplu calcul in graba constati ca trebuie s abag pesste 3000e ca sa fac o alfa 155 sa fie o alfa in adevaratul sens al cuv .
Si se pare ca tot eu sunt cel care vreau sa imi bat joc de ea , interesanta idee si nu stiu de unde ai tras tu concluzia asta , dar prefer sa nu comentez .
Am nevoie de niste sfaturi si idei , nu critice care nu isi au rostul si care sincer nu stiu de unde s-au dedus.
Inainte de intrarea in Buzau dinspre Bucuresti, pe stanga e un cimitir de masini... sigur e un 155 acolo, dar nu stiu ce fel are aripile... apoi in Ferentari sunt 2, dar le da doar intregi...
De asemeni, a mai fost o caroserie la Brasov, care a ajuns la fier vechi!
Si mai e un TD la Iasi, pe care-l vinde intreg!
Daca vrei, iti dau numerele de telefon!