In primul rand vreau sa imi cer scuze daca am postat gresit si sa fie sters anuntul sau mutat in locul potrivit .
Acum sa revin la subiect. Daca cunoaste cineva serviceul auto ( mai exact erau in spatele unor camine niste garaje si o "curte" care tineau loc de service )in zona electricienilor , in spatele caminelor , pe undeva pe la vitan . Era un baiat foarte priceput acolo care se ocupa de masini , am mai reparat masina la el si parea ca , chiar stiie ceea ce face . am fost pana acolo si acum in loc de garaje , se gaseste o parcare si o gradina cu pomi ...
Daca cineva il cunoaste si/sau are nr lui de telefon sau stie unde s-a mutat , lasati-mi si mie un Pm va rog , vreau sa schimb motorul masinii si ma intereseaza mai multe detalii deoarece a-si vrea sa inlocuiesc vechiul motor dupa 155 de 2.5 V6 cu unul mai nou dupa 156 2.5 V6 si la toate serviceurile si mecanicii la care am fost , nu au stiu sa imi spuna .
Sau daca cineva cunoaste un mecanic / service bun , unde pot gasii raspunsul la intrebarile mele si cu preturi accesibile , nu de "Porsche Romania" , lasati-mi si mie un nr de telefon sau adresa .
Multumesc .
|