Salut,
Inainte de toate tin sa va multumesc pentru participare si pentru buna colaborare pe care am avut-o de la inceputul acestui proiect.
Ma bucur foarte mult pentru faptul ca ati acceptat aceasta propunere, facuta de Fankia, de a participa la evenimentul de sambata, 29 mai, si, mai mult ,sunt onorat ca am fost alaturi de voi la acest eveniment.
Inca de la prima sedinta pe care am avut-o impreuna, am dorit sa faceti parte din acest proiect ca prieteni si parteneri, Fankia aratandu-si intentiile pozitive si constructive din dorinta de a dezvolta un parteneriat si o colaborare pe termen nelimitat.. Noi nu ne oprim aici, acesta este doar inceputul unui sir de evenimente. A fost eveniment mare pentru o asociatie care nu are nici macar un an pe piata auto.
Nu a fost usor de realizat acest eveniment, timp de o luna s-au discutat si schimbat toate propunerile si planurile care se prezentau, o sa vedeti si voi cum o sa fie cand o sa organizati un astfel de eveniment.
Cel mai important moment a fost acela cand am primit ok din partea tuturor partenerilor pentru a realiza un eveniment inedit, spun inedit pentru ca o buna parte dintre firme au fost convinse ca 10 cluburi auto nu pot sa-si prezinte masinile fara sa existe conflicte, cum sa stea Honda langa Chevrolet fara sa se certe; iar noi le-am demonstrat, in premiera, ca s-a putut.
Acest eveniment o sa ramana in istoria cluburilor auto pentru ca noi, Hothatches, Club Chevrolet, Fiat Fan, Club Mazda, Asociatia Ford, Alfa Club, PLM tuning, Honda Fan, Seat Cupra si Fankia, am fost primii care am realizat un astfel de eveniment.
Inca odata va multumesc pentru faptul ca ati dat curs invitatiei noastre si ati fost prezenti la eveniment.
Am puterea sa recunosc ca au fost momente cand am fost mai putin amabil, dar presiunea, stresul, oboseala si emotiile acumulate si-au lasat, din plin, amprenta asupra mea.
Drept dovada: am uitat sa dau premiile la concursul de impins masina cu paharele pe capota. Atat premiile, cat si lista cu castigatorii sunt la mine, trebuie sa ne intalnim pentru a le inmana premiul.
Deci mea culpa pentru toate momentele mai "dure".
Tin sa le multumesc acelor pasionati de auto si moto care au venit din tara, Bacau, Timisoara, Suceava, Constanta, Iasi, Galati sau alte orase.
Inca trei cluburi auto doresc sa faca parte din acest parteneriat, urmand sa iau legatura cu ei saptamana asta.
Am discutat cu o parte din reprezentantii firmelor prezente la eveniment, firme care ne felicita pe toti pentru realizarea acestui eveniment Asa ca va invit pe toti la sfarsitul saptamanii sa sarbatorim acest eveniment pe care l-am realizat impreuna.
Cu stima si prietenie
onix.
_________________ Qua Vadis
Prietenii mei nu sunt multi, dar sunt nenumarati. “ Nichita Stanescu "
|