alfagby Quote:
In primul rand va multumesc pentru sfaturi!
Am verificat rotile, sunt echilibrate, jentile nu au deformatii. In rulmentul de la roata nu exista nici un fel de joc si nu scoate nici un zgomot. Totusi am verificat si elementele fuzetei si am descoperit un joc destul de mare in bascula superioara. Am cumparat bascula si maine intentionez sa o schimb (desi dupa cate am vazut in manual service, nu e chiar atat de usor). Sper ca dupa ce schimb bascula sa dispara si vibratiile.
Sa iti mai dau o idee.Tot ca si tine aveam o vibratie la roata stanga fata destul de puternica si zgomot,mai ales la viteza mai mare.Dupa ce depaseam 110-120Km/h nu se mai simtea nimic.Am fost la service cu ea cu ideea sa schimb rulmentul.Dupa ce verifica astia masina imi spune ca rulmentul nu are nimic,ca nu am joc nici in caseta de directie ,basculele ok.....ce sa mai totul era in regula.In gandul meu "Astia sant tampiti".Cand sa plec vine mecanicul la mine si imi zice"domnule schimba cauciucurile ca de la ele face".Culmea era ca de la ei plecam exact la alt service sa schimb toate cauciucurile(coincidenta).Plec foarte nedumerit schimb cauciucurile si ....stupoare ....nu mai facea nici un zgomot,nu vibratii,nimic.Precizez ca cauciucurile vechi nu aveau galme,erau echilibrate,jenti neindoite,si nici macar prea uzate.Asa ca, sa ai in vedere si chestia asta.Sper ca am putut sa iti fiu de ajutor.Bafta.