treger_felix Quote:
Din cate am auzit eu, sunt OK, in sensul in care nu am vazut pe nimeni sa se planga.
Salut ,
A mea a fost adusa prin Claudiu de la LCG, cei drept eu am gasit-o pe internet i-am zis ca asta o vrea si el a rezolvat cu vcei de acolo si mi-a adus masina. Foarte ok omul masina a avut 2 probleme cand mi-a adus-o:
1. Furtunul de turbo care s-a fisurat pe drum - dar cei de la LCG mi-au trimis alt furtun nou pe care doar a trebuit sa-l inlocuiesc.
2. O bataie la roata dreapta fata - care initial am crezut si eu si Claudiu ca ar fi de la cauciucuri - dar s-a dovedit a fi rulmentul - asta e singurul defect care il avea si de care Claudiu nu mi-a pomenit cand a fost sa vada masina , dar probabil nici el nu avea de unde sa stie exact.
Una peste alta eu am fost foarte multumit, s-a miscat repede m-a tinut tot timpul la curent , mi-a dat detalii despre masina - desi eu eram in Egipt el in Germania
, a facut omul tot ce a trebuit sa iasa bine treaba - iar de masina acum dupa 2 ani nu pot sa zic decat ca sunt foarte foarte multumit.