Radu, ai dreptate, unele din ele la second-hand par a fi deal-uri foarte bune.
Personal nu am mers decat cu A8-ul din toate cele enumerate de tine, dar am un prieten care cam asa ceva conducea zi de la zi pe la munca si imi mai impartasea si mie din opinii.
Pe ultimul loc cred ca as pune 7-le, nici nu imi place in mod deosebit si cel putin modelele din anii 2003-2004 (care banuiesc ca ar fi vizate la un second-hand) stiu ca aveau probleme destul de mari, in special cu electronica si pom de craciun pe la bord
. Despre modelele mai noi nu stiu mai nimic, doar ca in continuare nu imi plac
Despre S - ce sa spui...este S
, o masina buna, n-ai ce spune
Phaeton am inteles de la amicul meu ca este chiar misto, adica mult mai misto decat te-ai astepta cand o vezi prima data.
Pe locul 1 insa eu as pune A8-ul, am foarte multe informatii despre el (si diferite masini) si am avut ocazia sa si conduc un W12. Concluzia mea succinta despre el ar fi cam asa: masina place ca si design, interior super (de limuzina, normal, probabil ca aici se bate cu S-ul), fiabilitate extraordinara (repet, stiu de vreo 4 A8-uri cel putin, la aceesi firma, masini cu care se mergea la greu), suspensie pneumatica reglabila, super confortabila, sigura (stiu de accident nasol cu unul din ele, dauna totala, soferul nu a patit mai nimic). Si am impresia ca are un pret foarte bun la second-hand.