E greu ca trebuie sa le pazesc.
Tot timpul apare un bou ce parcheaza linga milimetric si deschide usa larg ,mai imi baga una pe portiera.Sau se trezeste cite o babaciune de 110 ani sa faca manevre de intoarcere ,careia ii trebuie o parcare intreaga ,etc.De circulat circul cit pot cu masinile patronilor,sau cu bicicleta,asa nu ma agit ptr. loc de parcare si stau linistit.Problema este ca trebuie sa fac o alegere:una o dau cadou lui fiumeu.Dupa mult timp de gindire am decis:opresc 156 ptr. are putini km,este berlina si am testato(am venit in concediu in tara)159 a fost masina de serviciu,deci alergata de mai multe pesoane,este si lovita un pic,si nu mai vreau sw,sw nu este o masina sportiva ,e greu sa-i faci un tuning extrior.Acum sint in faza de proiect sa vad la ce firma apelez ptr tunig la 156,sau poate o schimb cu 159 berlina inca nu stiu.159 sw-ul il dau pe o zafira care deja e in tara la baiat.El ar fi vrut alfa,dar pe moment consider ca e mai bine zafira, din mai multe motive.In timp poate ii iau o alfa sa vedem.
Aici nu poti intretine 2 masini ,sint taxe (asigurarea bolul),prea mari,nu se merita.De 2 ani am vazut cit platesc aiurea ptr.2 masini.