It is currently 30 Jan 2025, 21:25

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: reparatii alfa 156
PostPosted: 08 Feb 2010, 01:15 

Dupa cum stiti, prin octombrie tocmai ce am achizitionat o alfa 156 2.4 jtd :D, pana acum am avut ceva de munca, acum o sa va fac o scurta lista :D :
- pe spate : amortizoare sport si arcuri, tendoanele inferioare si superioare pe ambele parti si bieletele;
- pe fata : capetele de bara, basculele inferioare si superioare si de altfel si bieletele ;
P.S. pentru asta ii multumesc celui care a postat topicul cu piesele de pe ebay :D toata articulatia fata la 300 eur, au ajuns repede si sunt multumit de ele
- o sa incerc cat mai curand sa postez niste poze :D
- am mai achizitionat un set de jante pe 17'' sunt foarte mandru de ele :worthy:
acum mai am o singura problema, turbosuflanta, am comandat-o de pe ebay dar am avut o problema ca acei oameni nu lucreaza cu ups sau tnt cu care eram obisnuit si mi-a ajuns aici cu numele celui care a comandat-o pentru mine si pe adresa mea, si a fost o zapaceala mare sa vorbesc cu cel care a trimis-o sa schimbe numele, mult timp am stat pe bara si m-a enervat si inca stau :shithappens: maine ar trebui sa pot sa o iau, dar deocamdata ma rog :worthy: .
Apropo, ce am comandat eu este o turbina hibrid cu intercooler si steel pipes :D la doar 400 de dolari, daca va intereseaza pot sa va las un link :d P.S. am mai dat 300 de dolari pe transport. si vine numai cu posta romana ceea ce inseamna ca mai dureaza 1 sapt sau doua :-s.

Post subject: Re: reparatii alfa 156
PostPosted: 08 Feb 2010, 01:18 

Inca o chestie, o sa trebuiasca sa ii fac unghiul din moment ce am umblat la articulatii, puteti sa imi spuneti si mie unde ati facut voi si cat v-a costat ? Va rog!!

Post subject: Re: reparatii alfa 156
PostPosted: 10 Feb 2010, 21:02 

Ce unghi se regleaza la puntea spate? Ca eu am unghiul de cadere un pic cam mare si unde am fost mi-au zis ca nu se poate regla.

156 2.0 JTS-vanduta

Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC+03:00