Buna tuturor,
Am zis sa-i fac si eu un topic de prezentare Carlei mele, chiar daca nu am fost in stare sa-i fac niste poze decente, asa cum aveam de gand. Poate ca vor veni si ele, dar deocamdata am unele facute cu telefonul.
In completarea datelor din titlu, masina e din 05/98, are 120 000 de km si e in proprietatea mea din iunie anul trecut. N-am luat niciodata in calcul - mi-ar fi si foarte greu sa o fac - sa cumpar altceva decat Alfa si cum imi doream mult un GTV, ca a doua masina, aparitia Carlei a venit cumva firesc. Motorizarea e una exclusivista si pretentioasa, completaza caracterul masinii. Mi-e suficient sa stiu ca poate, nu tin sa mi-o si demonstreze prea des, incerc sa ii respect varsta si sa ii prelungesc viata cat pot de mult. De altfel, oricand vreau adrenalina, am un CBR 600 mai mult decat dispus sa-mi provoace supradoze.
Imediat dupa ce am luat-o, masina a intrat la AutoItalia in revizie, asta insemnand nu numai filtre si ulei (Motul - stiu ca mai sunt si alte uleiuri bune pe piata, dar pentru mine exista numai uleiul recomandat de producator si Motul), ci si distributia, bujiile, flansele de amortizoare pe fata si capsula vacuumatica pentru comanda waste gate-ului. A fost o masina intretinuta si intentionez sa ramana asa, atunci cand voi fi nevoit sa fac compromisuri o voi vinde. Nu ma intereseaza niciun fel de modificari, din principiu. De altfel, in cazul Carlei ar fi si greu. Cu siguranta nu ma intereseaza sa-i cobor nivelul, sa-i intaresc suspensia, sa-i pun vreun eleron sau sa-i pun jante de 18" sau 19". 200 de cai imi sunt suficienti, evacuarea are un sunet placut, iar daca ar fi sa-i fac ceva, totusi, i-as pune un soft mai nou calculatorului de motor, ceva imi spune ca e loc de mai bine. Vizez aici, in primul rand consumul, consuma undeva in jur de 12 l/100 km, mixt. Se poate si mai putin, probabil ca setul de fise de bujii, termostatul cu ceva probleme, precum si sondele lambda si debitmetrul, toate avand o varsta, ar trebui schimbate, dar fara erori sau alte simptome care sa ma determine sa iau masuri urgente...
Attachments: |
alfaclub-resize-02.jpg [ 524 KiB | Viewed 10771 times ]
|
Carla Fata.jpg [ 188.9 KiB | Viewed 10771 times ]
|
Carla Interior.jpg [ 178.66 KiB | Viewed 10771 times ]
|
Carla SP Fata.jpg [ 217.38 KiB | Viewed 10771 times ]
|
Carla Spate.jpg [ 219.52 KiB | Viewed 10771 times ]
|
_________________ Alfa Romeo GTV 2.0 V6 TB - Carla