Astazi 19.01.2010 in jurul orelor 15.00 ma intorceam de la Bucuresti si ma indreptam spre Ploiesti,soseaua execrabila si necuratata cei de la drumuri stateau la cafelute...Eram la Puchenii Mosneni pe banda nr.1 cu o viteza de 40km/h mergeam usor ca nu se putea circula si intr-o fractiune de secunda mi-a sarit un om in fata,am avut timp decat sa arunc un ochi in stanga unde am vz ca era masina si sa pun masina de-a latu sa nu il izbesc frontal,l am luat cu aripa stanga l am aruncat pe capota si m am proptit intr -un gard de pe margine...Nu constientizam ce am in momentul ala doar am iesit din masina si am vz ca persoana respectiva era constienta si avea decat o fractura la nivelul membrului inferior drept...am sunat imediat la 112 si a urmat o zi foarteee lunga cu analize probe de sange declaratii si alte prostii...un lucru bun si care mi-a luat o piatra dupa inima,a fost ca victima era in stare de ebrietate masiva 0,86 in aerul expirat si 2 mg/l in sange...Si acum sa incep cu daunele Capota infundata,proiectoare fata stanga dreapta,faruri stanga dreapta ,grila,sigla,lonjeronul,spoiler,grilajul dintre proiectoare,parbriz si maine sa vad expertinza de la Casco
In sfarsit m-am descarcat