In primul rand vreau sa salut pe toti Alfistii !! In al 2-lea rand as vrea sa vad diverse pareri (si bune si mai putin bune!!) in legatura cu o Alfa Romeo 75 , 2.0 TD , pe care eu am gasit-o la un pret de 650 euro ! Aici m-ar interesa , fiabilitatea masinii , probleme ce pot aparea la motor ,cutie, cardan , electrica , etc..., din partea unor posesori/fosti posesori ai acestui model .
Cateva date despre masina :
Este din 1989 , motor 2.0 TD , geamuri electrice , inchidere centralizata , computer bord , jante aliaj,servodirectie , culoare alba , asigurare platita 1 an ,iTP valabil inca 7 luni , interior bun fara rupturi ,crapaturi ,amortizoare/bucsi/frane bune, tabla este buna ,fara gauri , indoituri/lovituri/rugina si ...cam atat .
Probleme :
-computer bord nu functioneaza (lumineaza intermitent vreo 4 beculete , mereu)
-servodirectia nefunctionala ,in sensul ca are cureaua rupta
-cauciucuri de schimbat (toate 4)
-cam scoate fum negru la accelerarea mai brusca !
-mai scapa motorina pe la retur injectoare (furtune proaste!)
-mai pierde ulei pe la motor (aici nu stiu exact cam pe unde , lasa 2-3 pete maricele pe jos plus ca in zona turbo-ului mai are si pe acolo ulei)
cam atat ...
Mai pe scurt ,daca se merita la banii astia (650 e) si daca este o masina pretentioasa la intretinere !! Plus alte pareri !!! Toate sunt binevenite si multumesc anticipat pentru fiecare!!
|