Bateria e de 75Ah 720A
Arata ca e incarcata, indicatorul ala pe verde
Hmm.. deci daca se aprind (fara sa clipeasca) cele doua indicatoare de pe bord de ABS si frana de mana in timp ce invarte electromotorul inseamna ca e bateria descarcata ?
O sa merg la un service sa-mi testez bujiile si o sa-i rog sa-mi testeze si bateria sa vada cat e de incarcata
Inca o dilema, ca tot ma gandesc si la calitatea motorinei acum si la eventual ceva apa in ea:
sub busonul de combustibil, pe unde alimentezi, este un mic orificiu acoperit cu o bucata de cauciuc
Care e rolul acestuia ? Comunica cumva cu rezervorul ?
Uite si o poza:
http://img96.imageshack.us/img96/353/busonbenzina.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Intreb pentru ca am observat ca bucatica aia mica de cauciuc e cam distrusa si pare a avea o mica gaura pe unde ar putea eventual intra ceva apa, acumulata de obicei in zona aia de sub buson in urma ploilor sau a spalarii masinii. Cu toate ca de regula in rezervor ai o presiune pozitiva datorita vaporilor de combustibil si asta ar trebui cred sa previna o eventuala scurgere a apei din exterior spre interior prin acel orificiu.