Salut toata lumea
A trecut 1 saptamana de cand mi-am luat o Alfa Romeo GT din 2004 1.9 JTD, Am vazut modelul in timp ce cautam BMW
) (am renuntat la BMW urgent) si la bugetul meu de 3000 euro pentru masina a fost de departe cea mai buna alegere.
Despre masina pot sa zic ca sta pe drum incredibil de bine, acelereaza excelent, franeaza bine. Are 204k km, culoare gri, piele neagra, navi, comenzi pe volan, scaune incalzite, senzori parcare, e varianta full nu cred ca ar putea lipsi ceva.
Avand o varsta totusi are si ceva probleme totusi care le-am aflat la autoitalia timisoara
Bratele inferioare+superioare stanga+dreapta au trebuit schimbate (1300 lei din care 400 lei manopera OMG) (la autoitalia cu piesele lor si manopera ar fi fost 2200 lei OMFG)
Am observat azi ca, curge un fel de ulei cam la mijlocul dintre roti nici un senzor nu alarmeaza situatia, maine merg la mecanic sa vad ce e.
Trebuie sa ii fac geometria la roti pentru ca musca prea tare din curbe (nu e vina masinii)
Cand dau a 3-a caraie daca dau brusc. Mi-au zis ca e sincronul. Nu prea stiu ce e aia, am cautat pe net piesa dar nu gasesc nici o informatie folositoare sau nu caut eu bine
O janta este fisurata o sa o sudez maine sau poimaine.
Voi ce credeti? Am facut o alegere buna?
PS pun poze maine ca acum e noapte si telefonul meu = 0 la poze pe intuneric
)