It is currently 18 Nov 2024, 12:30

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Pt cei care sint in tema
PostPosted: 29 Apr 2010, 22:24 

Am nevoie de niste sfaturi.Am o alfa 156 care este imatriculata pe numele meu in italia si vreau sa o aduc acasa sa o imatriculez.Vreau sa o aduc prima oara in romania,sa o imatriculez si dupa aceea sa trimit numerele si actele in italia pt a o radia.
Asa numai trebuie sa fac o alta asigurare.In citeva cuvinte o sa va povestesc toata istoria mea.
Masina este imatriculata pe numele meu in italia.
Asigurarea expira in octombrie.
Impozitul(bollo) expira in luna august.
Eu vreau sa o imatriculez in romania inainte sa expire impozitul si asigurarea.

Pt a putea face asa trebuie sa demonstrez ca au fost platite taxele in italia pina in momentul radierii masini.Vroiam sa aflu alte pareri si daca se poate face asa.VA MULTUMESC MULT ANTICIPAT

PostPosted: 30 Apr 2010, 09:03 

Car: 159 2.4 SW TI Q4
din punctul de vedere al taxelor, acestea trebuiesc platite in italia pana in momentul cand o inmatriculezi in Romania, implicit pana o radiezi apoi din Italia. Deci daca reusesti sa o inmatriculezi pana in sept. sau oct. cand ai zis, nu ai nici o alta cheltuiala.

PostPosted: 30 Apr 2010, 09:39 

Car: Vespa
sincer sa fiu cred ca nu iti va conveni sa dai o gramada de bani pe taxa de poluare de aici . ti-as fi facut calculul eu dar nu stiu ce 156 ai . uite un link unde poti calcula singur . http://www.autobizz.ro/taxa-inmatriculare.php" onclick="window.open(this.href);return false;

PostPosted: 30 Apr 2010, 22:58 

Eu creg ca merita pt ca aici ma costa 1380 de euro pe an asigurarea,si 280 euro inpozitul .Taxa am calculat-o si vine aprox 1300 euro. Alfa e din 2001, luna mai ,are 85kw(115 cv).Deci sa inteleg ca se poate imatricula prima oara in romania si dupa aceea sa o radiez in italia.Va multumesc mult pt ajutor.

PostPosted: 30 Apr 2010, 23:20 

pt a putea inmatricula masina in romania, ai nevoie de actul de radiere din italia

Post new topic  Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC+03:00