It is currently 01 Dec 2024, 05:39

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: 04 Oct 2009, 20:15 

SALUT.SUNT CAM NOU PE AICI.VA ROG MULT AJUTATI MA SI PE MINE CU URMATOARELE SFATURI.ACUM CATEVA ZILE MI AM LUAT O ALFA 155 DIN 1994 MOTOR 1800 TWIN SPARK 8V.SI AM INTAMPINAT URMATOAREA PROBLEMA.MASINA SE ACCELEREAZA ABSOLUT PERFECT CAND STA PE LOC,IAR CAND PLEC CU EA DIN LOC SE INFUNDA,CAND APAS PE ACCELERATIE MAI TARE SE "SUGRUMA".AM VERIFICAT AMBELE BOBINE,AM SCHIMBAT BUJIILE SI NIMIC NOU.LA ACEL MOMEMT AVEAM IN JUR DE 10LITRI DE BENZINA IN REZERVOR,SI MERGEA PROST.AZI AM BAGAT BENZINA DE VREO 700MII SI MASINA MERGE PERFECT,TRAGE FFF BINE.INTREBARE.......OARE SORBUL POMPEI DE BENZINA E DE VINA.VA ROG MULT SPUNETI MI DACA V ATI MAI INTALNIT CU ASEMENEA PROBLEMA.MULTUMESC FRUMOS.

Nu mai scrie CU MAJUSCULE! Da impresia ca tipi la noi si e si foarte obositor de citit. Eu nu am stat sa vad ce ai scris pana la capat.
In alta ordine de idei, bine ai venit pe forum.
alfa_no1

PostPosted: 10 Nov 2009, 19:45 

Da...bine ai venit!
Problema sta in felul urmator...rezervorul tau are cam 60l,daca vei alimenta mereu de 50-70 de lei,inseamna ca vei avea maxim 15litri,asta inseamna ca si la plecatul de pe loc,valul de banzina creat in rezervor iti va trimite catre injectoare numai un gaz de benzina!
Incearca ca la 15 litri de benzina-cifra octanica mare,sa bagi un aditiv bun,ca sa mai curete injectoarele!Nu o forta sa nu arzi garniturile!Mergi maxim 20km,dupa care fa-i plinul,de la o benzinarie respectabila!Si vei vedea o reactie normala...
Aaaaa...si cand nu mai ai benzina suficienta,masina iti va sta la relanti,pana la ultima picatura...dar nu se va accelera!Gandeste-te ca in rezervor nu e numai benzina,pe fund sunt si impuritati,care se vor grabi sa-ti infunde injectoarele!
Succes!

Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC+03:00