It is currently 15 Feb 2025, 19:31

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 47 posts ]  Go to page 1 2 Next
Author Message
PostPosted: 30 Nov 2007, 16:18 

Am tot stat si am cugetat sa gasesc un loc si mai tare decat cel de anul trecut. Ce spuneti ca viitorul Alfa Fest sa il facem intr-o localitate de granita in Bulgaria impreuna cu Alfa Club Bulgaria si cu cativa invitati de la Alfa Club Grecia? Deocamdata sunt in discutii cu bulgarii vis a vis de organizare si proiectul ar putea iesi foarte bine. Astept parerile voastre.

-------------------------------------
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 120 CP
Alfa Romeo GTV V6 3.2 270CP
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 101CP
Alfa Romeo 33 boxer 1.7 16V QV 140CP
Ex. Alfa Romeo GTV V6 2.0 Turbo 240CP

Post subject:
PostPosted: 30 Nov 2007, 16:55 

Eu sunt pentru! Chiar ar fi indicat. Poate ne molipsim de la ei si demaram lucruri mai serioase cu AlfaClub.

Post subject:
PostPosted: 30 Nov 2007, 17:16 

Car: 115/960
cu riscul de a mi te pune in cap, pe tine si pe alti partizani ai ideii, as spune ca este o idee extraordinar de proasta! Si acum am in sprijinul afirmatiei si experienta negativa de anul acesta de la Felix vizavi de numarul de participanti, aici incluzandu-se pana si oameni care au sustinut sus si tare ideea! Sincer, nu as risca sa se intample la fel si pentru anul viitor, prefer sa am aproape prietenii apropiati din comunitate, sa fim un numar cat mai mare, chiar daca locatia nu ar fi spectaculoasa, decat sa ne trezim iar ca plecam 10 masini la Fest, si asta doar de dragul locatiei si al prietenilor bulgari si greci..

Eu as propune Poiana Brasov pentru anul acesta..
Avantaje:
- oarecum in centrul tarii, usor de ajuns din toate colturile ei
- drumuri bune (atat ca asflat cat si pt cox, poiana-bv & poiana-rasnov)
- parcare imensa unde putem sa ne adunam (gen adunarea din Oradea)
- pensiuni multe si dragute
- locuri frumoase in imprejurimi (Brasovul, Rasnovul..)

Post subject:
PostPosted: 30 Nov 2007, 17:23 

Sustin...ideea lui EGE ! Razvane, man, cu parere de rau, nici eu nu sunt de acord cu Bulgaria. Da, era bine sa ne vedem si cu altii, dar in primul rand e intelnire nationala, adica in Romanica. Eu prietenii romani vreau sa ii vad in primul rand. Iar locatia propusa de EGE e una de luat in seama. Nu inseamna insa ca nu pot fi si altele.

Post subject:
PostPosted: 30 Nov 2007, 17:49 

Baieti, pana la granita sunt 70 km din Bucuresti. Nu am spus ca facem intalnirea la mama naibii ci langa granita, cel mai probabil in Ruse un de fac si bulgarii intalnirea lor nationala. Partea distractiva este ca bulgarii par mult mai receptivi la aceasta idee decat romanii. Ba mai mult, chiar si grecii sunt pro. Cred ca ar fi timpul sa depasim totusi stadiul de acum si sa incepem sa iesim putin in lume. Toate celelalte tari participa la evenimente internationale, mai putin noi. In primavara Grecii organizeaza la Seres track day pentru alfa romeo. Ati vazut cati bulgari merg acolo? Dintre romani s-au anuntat 3 (eu, mirica si tanza) insa nu este cert ca vom reusi toti sa mergem. Ar fi bine sa va ganditi si sa dati cat mai multe argumente pro sau contra sa vedem ce iese.

Post subject:
PostPosted: 30 Nov 2007, 18:50 

Car: 156 - The Red Hawk
Parerea mea:
- sa fie o intalnire NATIONALA asa cum a zis EGE.
- sa fie o intalnire BALCANICA - unde sa ne intalnim noi, romanii, cu ungurii, bulgarii, grecii, makedonii, sarbii si de unde dreacu or mai veni...

Sa fie doo intalniri distincte, cu locatii distincte si cu scop distinct.

Parerea mea... hac!

Post subject:
PostPosted: 30 Nov 2007, 19:06 

Ei au venit o data la noi, la invitatia mea. Am stat eu cu Wolf 3 zile cu ei prin Bucuresti (eu venind de la Brasov pt asta) pentru ca cei din buc erau prea ocupati. O sa fac si un poll sa vedem ce iese pana la urma desi nu as vrea sa fiu singurul care vrea si relatii internationale pentru comunitatea noastra.

Post subject:
PostPosted: 30 Nov 2007, 20:00 

Nu o sa fii singurul :D
O sa fim doi... Pacat...
Noi nici pana in ziua de azi nu am fost in stare sa mergem la bulgari in vizita si ei au venit in numar de 4 (PATRU) persoane, fara a fi vorba de fest ceva...
Nu mai vorbesc de unguri.

Romani...

Post subject:
PostPosted: 30 Nov 2007, 20:15 

Mai bine am face un poll cu 4 variante in care sa voteze tot poporul... mai democratic zic eu, majoritatea decide.

Desi chiar daca o sa o mai am pe Tantza in februarie am sa vin la Track Day la Serres, cred ca e mai bine sa tinem anuala inca la noi in tara, pe undeva prin centrul dansei, din motivele enumerate mai sus de ceilalti

ex: Alfa Brera '08 2.4mJTD
ex: Alfa 147 1.9mJTD [/b]

http://alexp0pa.mybrute.com" onclick="window.open(this.href);return false;

Post subject:
PostPosted: 01 Dec 2007, 00:49 

Eu zic ca priectul unei intalniri '' balcanice" e o idee foarte buna, dar ca sa ajungem la acest nivel trebuie mai intai sa avem o intalnire nationala bine pusa la punct si cu o prezenta ridicata.
Oricum sunt de parere ca intalnirea nationala ar trebui sa fie la noi cu ai nostri si poate cu invitati dintre prietenii bulgari, maghiari, greci, etc.
Si oricum mi se pare o locatie mult mai buna Poiana pentru o intalnire "balcanica" decat Ruse.

Post subject:
PostPosted: 01 Dec 2007, 02:35 

Car: 115/960
firestarter Quote:
Cred ca ar fi timpul sa depasim totusi stadiul de acum si sa incepem sa iesim putin in lume. Toate celelalte tari participa la evenimente internationale, mai putin noi.
Da Razvan, eu te cred ca iti doresti enorm lucrul asta, dar fii realist, nu ai cu cine! Speram ca surpriza neplacuta (ca si rata de participare) de la Felix sa iti fi dat de gandit..
firestarter Quote:
Baieti, pana la granita sunt 70 km din Bucuresti. Nu am spus ca facem intalnirea la mama naibii ci langa granita, cel mai probabil in Ruse un de fac si bulgarii intalnirea lor nationala.
Gandesti cumva doar din punctul de vedere al celor din Bucuresti (si Giurgiu, desi acolo sunt putini alfisti) sau mi se pare mie? Spune-le tu baietilor de la Oradea ca sunt doar 70km din Bucuresti.. in plus, no offence, dar ce sa faci in Ruse?! Esti intr-o tara straina, in care stim bine ca politia nu e deloc friendly, nu-i loc de plimbari, nu-i loc de coxuri, sincer nu prea e nimic interesant..
firestarter Quote:
Partea distractiva este ca bulgarii par mult mai receptivi la aceasta idee decat romanii. Ba mai mult, chiar si grecii sunt pro.
Pay nu inteleg ce te surprinde in privinta bulgarilor, ar fi la ei in tara, right? :lol: plus ca Ruse de Sofia, ca si distanta, e ceva gen Bucuresti-Brasov.. cat despre greci, permite-mi sa am indoieli, la vorba sunt toti mari amatori, si la Felix aveam mari promisiuni din partea ungurilor, si nu s-au materializat nici jumatate.. Dealtfel, la Felix nu s-au materializat la modul general nici jumatate din promisiuni.. De ce? Cumva din cauza slabei participari comparativ cu amploarea asteptata a evenimentului?
firestarter Quote:
Ei au venit o data la noi, la invitatia mea. Am stat eu cu Wolf 3 zile cu ei prin Bucuresti (eu venind de la Brasov pt asta) pentru ca cei din buc erau prea ocupati.
pay avand in vedere ca tu i-ai invitat, ce ti se pare anormal in asta?! as far as i remember, in noaptea in care au sosit au fost intampinati de cel putin 12 masini, care pe atunci era un numar considerabil chiar si pt o intalnire de duminica in bucuresti.. ce consideri ca ar fi trebuit sa faca mai mult cei din bucuresti ca sa nu para in acceptiunea ta "prea ocupati"?

Post subject:
PostPosted: 01 Dec 2007, 02:44 

firestarter Quote:
O sa fac si un poll sa vedem ce iese pana la urma desi nu as vrea sa fiu singurul care vrea si relatii internationale pentru comunitatea noastra.
Asta-i ca aia a lu' Base' cu racaitu la usa Cotroceniului. Respectiv ceva de genu: "Daca nu veniti la intalnire maine dimineata la prima ora la Sofia, inseamna ca nu va doriti relatii internationale. V-am zis din timp, acu seara."

Exagerez putin ca sa iti dai seama ca nu e nevoie sa jignesti pe cei de alta parere, pozand in campionul relatiilor internationale.

Post subject:
PostPosted: 01 Dec 2007, 11:32 

Beieti, chill, sa mentinem conversatia la un nivel normal, fara acuze sau cine stie ce. Razvan este totusi omul poate cu cele mai multe initiative si implicari in cadrul clubului, nu trebuie sa sarim pe el acum ca a facut o propunere. Eu il inteleg, ii inteelg intentia si dorinta. Dar vorba lui EGE, nu cred ca e realizabila in acest moment. Pe de alta parte, propunerea lui Mirica mi se pare si mai buna: o intalnire nationala la care se mai poate adauga o alta "balcanica" sau cum vreti sa-i spuneti.
Personal, nu sunt incantat deloc de ideea Bulgaria ca si tara, fara suparare, dar sa va spuna sSilviu eventual cateva din ultimele lui patanii (in septembrie..) prin tara vecina...va luati cu mainile de cap. Dar sa spunem ca am trece peste asta gandind pozitiv :). Daca facem doar o intalnire in Bulgaria/x tara, atunci pot sa pun pariu pe 10.000 EUR ca veti merge la acea intalnire, ca si reprezentanti ai tarii noastre, doar vreo 5-6 masini, asta intr-un caz foarte fericit. Trebuie sa intelegem oameni buni, ca nu toatal umea isi permite sa vina din Oradea de exemplu la Ruse, sa cheltuie sute de EUR numai pe benzina...sa fim seriosi, nu cred ca luand majoritatea, suntem peste acei bulgari care au venit la noi ca si nivel de trai, sau peste greci, etc. Pe mine cel putin nu ma dau banii afara din casa, la fel si pe multi altii. Da, Ruse ar fi aproape de mine, dar pentru altii e f departe oameni buni.
Asa ca..nu mai bien facem noi o intalnire a noastra nationala in centrul tarii, sa fie ok pentru toata lumea sa ajunga, la costuri decente, ramanand ca apoi, cine vrea/poate/doreste sa mearga la inca 10 intalniri balcanice, europene, mondiale, sa o faca de buna voie si nesilit de nimeni?

Post subject:
PostPosted: 01 Dec 2007, 12:55 

Imi asum "cine stie ce" din prima ta fraza si inclin impaciuitor paharul.

Si mie mi se pare propunerea lui Mirica cea mai potrivita, din toate motivele enumerate, la care mai adaug unul: TIMPUL. Nu avem drumuri sa facem rapid 700 de kilometri. Nu fara urmari nefaste la bucsaraie cel putin. Din acelasi motiv consider ca o intalnire nationala trebuie sa dureze un weekend, eventual cu vinerea dinainte. E greu sa ne punem toti treburile "on hold" o saptamana in acelasi timp.

Post subject:
PostPosted: 01 Dec 2007, 14:58 

Io zic sa ramana asa:
- sa pastram traditia, ca in jurul zilei de 1 Mai sa aibe loc intalnirea nationala AlfaRomeo. Cu cat mai multi, cu atat mai bine. Si bine ar fi sa fie in centrul tarii (Brasov - remember acum 2 ani ce fain a fost).
- prin februarie sau cand au bulgarii sa participam la intalnirea balcanica. Sa ne bagam in seama. Am avea de invatat de la cluburile cu vechime.

Post subject:
PostPosted: 01 Dec 2007, 18:52 

@ ege+ tupac

Voi sunteti carcotashii clubului. In sensul ca tot timpul ati vrut in alta parte. Nici o problema , prezenta NU ESTE OBLIGATORIE. Parca aveti creierul spalat amandoi si v-a ramas o singura linie: POIANA BRASOV, POIANA BRASOV, POIANA BRASOV.................ETC ......POIANA BRASOV.

@ Tupac

Pai tu esti scartzarul clubului bah baiatule. Cand aveai 145 te vaitai ca mananca mult si nu iti permiti sa mergi pana la Snagov! Nush cum te-ai riscat sa mergi la Brasov. Ti-ai luat diesel si ai carcotit anul trecut ca e departe felix si consuma mult.....dar ai si un punct bun......te-ai riscat sa dai o fuga intr-o duminica cu noi la Tancabesti. Daca ar fi dupa tine ai tine intalnirile in fata blocului tau sa nu cumva sa consumi benzina.............pardon motorina.

@ Toata lumea:

Daca nu era Razvan sa faca niste lipeli, sa se agite ca titirezu.......etc erau pana acum MARILE INTALNIRI NATIONALE DIN PARCAREA DIN SPATELE BLOCULUI FIECARUIA. Sa fie clar bah baieti( mai ales astia ocupatzi) nu va obliga nimeni sa participati ca nu mai suntem in comunism unde trebuia sa mergi la manifestatzii ale partidului cu prezenta obligatorie!!! Nu avetzi cum sa venitzi???? NU-I BAI!!!! NU SE SUPARA NIMENI!!!!

Ce-i drept e ca Intalnirea Nationala AlfaClub Romania ar trebui sa se tina in Romania, dar asta nu inseamna ca tre sa sariti cu gura pe om fiindca a propus ceva. Si nici vreun poll nu va rezolva ceva. Asta fiindca va tot aduceti aminte de diverse lucruri.

Iaca eu propun sa tinem intalnirea la VALENCIA ca sa nu trebuiasca sa fac 3000 de km!

Post subject:
PostPosted: 01 Dec 2007, 19:13 

:clapping: :clapping: :clapping: That's the spirit!

Al dvs,
Toata Lumea

Post subject:
PostPosted: 01 Dec 2007, 22:38 

Car: 159-Brera-Spider916
is not that the spirit :?

Post subject:
PostPosted: 01 Dec 2007, 23:12 

Strict parerea mea: Pt Bulgaria e ok distanta in cazul Bucurestenilor si a sudicilor. Din pacate ne vom lovi de acelasi aspect neplacut de anul trecut. Drum prea lung si costisitor pentru nordici. Cum e singura ocazie cu care ne putem vedea cu cei din provincie ar fi bine sa fie cat mai in centrul tarii. Daca doresc sa participe si straini sunt mai mult decat bineveniti. Insa pentru greci si bulgari, plusul de kilometrii nu e foarte mare pana in centrul tarii noastre. In plus este mai convenabil si pentru vecinii din nord/vest/est (unguri, etc)

Post subject:
PostPosted: 01 Dec 2007, 23:45 

Om ajunge sa facem extrageri... :lol:

Post subject:
PostPosted: 02 Dec 2007, 00:01 

Si io care ma credeam singurul ironic :) Sper ca asa s-a inteles faza cu spiritul.

Post subject:
PostPosted: 02 Dec 2007, 00:36 

Car: o cisterna
Cand va hotarati sa ma anuntati si pe mine :lol:

Si parerili mele:
1.Intalnirea Nationala trabuie sa aiba loc pe teritoriul Romaniei.Acum ca suntem la inceput putem sa ne gandim daca facem o traditie si ne vom intalni in acelasi loc in fiecare an(lucru putin probabil,traim intr-o tara mare si...rotunda) sau alegem in fiecare an o alta locatie,in acest fel an de an membrii fiecarei zone gazda vor fi multumiti ca nu tre sa cheltuiasca bani pe motorina sau motorina iar restul vor fi foarte fericiti ca mai viziteaza si alte colturi pitoresti.Desi e foarte greu sa gasim o locatie care sa se ridice deasupra conditiilor oferite de Felix si ale sale ape termale,io de exemplu pt 2008 propun Nordul Moldovei.Ce aveti fratilor cu Poiana?? :lol:
2.Razvane si eu vreau sa deschidem clubul spre exterior,dar asta nu inseamna ca tre sa mutam Alfafestul in exil.S-au tot discutat o gramada de chestii si nu s-a pus nimic in aplicare,legat de infiintarea unui club cu statut juridic sau mai recent upgradarea sitului.De exemplu.

Credeam ca voi avea mai multe punte de vedere dar la numarul doi s-a terminat inspiratia. :roll:

916 Spider 3.0 Arese
159 SW 1.9 JTDm

Last edited by marius on 02 Dec 2007, 02:57, edited 1 time in total.

Post subject:
PostPosted: 02 Dec 2007, 01:21 

Ce spuneti de Sighisoara ? E un oras mai deosebit in care am putea face si niste sedinte foto.
Eu m-as bucura enorm daca am organiza ceva la Brasov anul viitor. Poate as putea ajuta si la chestii ce tin de organizare.

Dezmembrez motor 2.0 Twin Spark
viewtopic.php?f=65&t=17630

Post subject:
PostPosted: 02 Dec 2007, 01:45 

Car: 159-Brera-Spider916
fara nici o urma de indoiala se vede clar ca personalitati din acest forum nu au un punct comun de discutie,mai ales fiind vorba de moderatori ,admini,care ar trebui dupa parerea mea sa si puna de acord intre ei in primul rand opiniile legate de o eventuala intalnire ALFA CLUB,apoi sa si dezbata public parerile pro sau contra asupra locatiei si amanuntelor legate de aceasta.
de asemenea nu faceti altceva decat sa alimentati tensiuni din cadrul clubului existente de ceva vreme<eu insumi fiind unul din cei ce au facut FLAME la un moment dat,<din motive mai mult sau mai putin intemeiate>
privitor la un POOL,POLL,PUUL, pentru stabilirea majoritatii sunt reticent pentru simplul motiv ca sub anonimat oricine poate vota fara a fi obligat si cu prezenta.
legat de locatie ma abtin din motive subiective,si anul acesta pentru Oradea nu mi am facut mari griji ,totusi un concurs de imprejurari m a facut sa fiu aproape scos din carti pt intalnire, insa am facut tot posibilul si calcandu mi pe orgoliu am fost prezent ajutand cum am putut comunitatea alfistilor.
din perspectiva mea oricine dintre noi si ar dori sa mergem inclusiv pana la Atena,ramane posibilitatea timpului si financiara de asemenea.
in afara de initiativa laudabila a colegului nostru alfa33 < firestarter>, ne ramane sa ne facem inatalnirea nationala la noi<dupa cum o spune numele la noi in tara> dupa care sa bagam capul in tarana daca nu vom reusi sa ne prezentam macar in numar rezonabil la o intalnire internationala.
entuziasmul nu poate fi pus la zid asa cum at facut o voi acum pe acest topic cum de asemenea nu putem degenera in acuzatii si jigniri catre cei ce au ridicat probleme pertinete legate de aspecte normal de dezbatut la o astfel de activitate.
indiferent ca voi veni cu ALFA sau cu trenul,o voi face oriunde se va decide evenimentul pentru urmatorul an,si spun asta pentru ca spiritul de alfist trebuie sa razbata la un astfel de eveniment si nu eventualele neajunsuri legate de locatie,antipatii,amicitii,aranjamente sau posibilitati.

Post subject:
PostPosted: 02 Dec 2007, 11:29 

xti Quote:
Om ajunge sa facem extrageri... :lol:
bh00ooo Quote:
Si io care ma credeam singurul ironic :) Sper ca asa s-a inteles faza cu spiritul.
Nu era si intentia mea, dar se pare ca am reusit. Oricum, timpul le dovedeste pe toate. Daca pe viitor, cand vom alege noua locatie pt Alfafest ne vom putea pune de acord majoritatea, imi voi da seama ca afirmatia mea era intr-adevar ironica. Eu as fi mai mult decat bucuros sa gaseasca cineva solutia optima in acest sens, anul asta in acea vreme aveam un gust tare amar...tot pe fondul unor interpretari.

Post new topic  Reply to topic  [ 47 posts ]  Go to page 1 2 Next

All times are UTC+03:00