firestarter Quote:
Cred ca ar fi timpul sa depasim totusi stadiul de acum si sa incepem sa iesim putin in lume. Toate celelalte tari participa la evenimente internationale, mai putin noi.
Da Razvan, eu te cred ca iti doresti enorm lucrul asta, dar fii realist, nu ai cu cine! Speram ca surpriza neplacuta (ca si rata de participare) de la Felix sa iti fi dat de gandit..
firestarter Quote:
Baieti, pana la granita sunt 70 km din Bucuresti. Nu am spus ca facem intalnirea la mama naibii ci langa granita, cel mai probabil in Ruse un de fac si bulgarii intalnirea lor nationala.
Gandesti cumva doar din punctul de vedere al celor din Bucuresti (si Giurgiu, desi acolo sunt putini alfisti) sau mi se pare mie? Spune-le tu baietilor de la Oradea ca sunt doar 70km din Bucuresti.. in plus, no offence, dar ce sa faci in Ruse?! Esti intr-o tara straina, in care stim bine ca politia nu e deloc friendly, nu-i loc de plimbari, nu-i loc de coxuri, sincer nu prea e nimic interesant..
firestarter Quote:
Partea distractiva este ca bulgarii par mult mai receptivi la aceasta idee decat romanii. Ba mai mult, chiar si grecii sunt pro.
Pay nu inteleg ce te surprinde in privinta bulgarilor, ar fi la ei in tara, right?
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
plus ca Ruse de Sofia, ca si distanta, e ceva gen Bucuresti-Brasov.. cat despre greci, permite-mi sa am indoieli, la vorba sunt toti mari amatori, si la Felix aveam mari promisiuni din partea ungurilor, si nu s-au materializat nici jumatate.. Dealtfel, la Felix nu s-au materializat la modul general nici jumatate din promisiuni.. De ce? Cumva din cauza slabei participari comparativ cu amploarea asteptata a evenimentului?
firestarter Quote:
Ei au venit o data la noi, la invitatia mea. Am stat eu cu Wolf 3 zile cu ei prin Bucuresti (eu venind de la Brasov pt asta) pentru ca cei din buc erau prea ocupati.
pay avand in vedere ca tu i-ai invitat, ce ti se pare anormal in asta?! as far as i remember, in noaptea in care au sosit au fost intampinati de cel putin 12 masini, care pe atunci era un numar considerabil chiar si pt o intalnire de duminica in bucuresti.. ce consideri ca ar fi trebuit sa faca mai mult cei din bucuresti ca sa nu para in acceptiunea ta "prea ocupati"?