sii, am ajuns cu bine, si cu putine peripetii
in afara de ungaria unde uitasem gps-ul pe (shortest route) si m-am trezit dupa vre-o 3h de mers pe un camp cu porumb si grau si un drum de pamant, si un lac ceva de unde-mi zicea sa iau feribotul care era o chestie de 4m patrati pe care treceau niste copii cu bicicletele

) .. asta e, m-am intors.. am pierdut vre-o 5-6 ore cred

asta si pentru ca vroiam sa o iau pe un drum anume.., si in concluzie am zis ca autostrazile sunt cele mai ok, m-am intors in szeget, am luat autostrada si numai asa am tinut-o pana la nice.. in total am facut cam 2 zile si 2300km cu tot cu tampenia din ungaria.
despre masina nu am decat laude.. merge absolut impecabil... am condus non-stop aproape, fara mici opriri, si.. superb, la cate auzisem despre alfe imi faceam ceva griji ce-i drept dar.. cred ca de vina pot fi doar drumurile sau soferi mai zapaciti...
culmea, romania are drumuri excelente, am mers pe Pitesti-Sibiu-Sebes-Arad... o singura groapa am vazut si luat

era undeva pe marginea drumului... in rest.. impecabil drumul, mult mai bine ca in afara, am facut si un filmulet cu telefonul si o sa-l public in curand si aici..
ca taxe.. nu e dezastru, la unguri vigneta costa 26ron, apoi la cehi e 15euro, ..in italia e o mica problema, a costat 43.2 euro tot drumul, practic cum intri pe autostrada iti da un bilet magnetic, care il inapoiezi cand iesi de pe autostrada si iti zice pretul.., pretul variaza de locul prin care iesi, evident..
ca si trafic totul e foarte ok, mai putin in italia unde toti merg ca nebunii, eu am mers 85% din drum cu 120/h, acolo insa e altceva.. ma depaseau camioane cu 160/h, iti taie calea, nu dau semnal astia cu tirul, se depasesc de nebuni... e incredibil.. am si de aici un filmulet pe care am sa-l urc pe youtube si pun link aici
si acum, cateva poze, 2 din romania ca-mi placea peisajul, si inca 2 din masina... din pacate in locurile unde imi placea peisajul nu aveam cum sa opresc.. asa ca am foarte putine poze de pe drum..