In urma cu 3 zile m-a lasat masina in drum dupa ce m-a orbit becul de la baterie din bord, la inceput "palpaia" la diverse turatii ulterior ramanand aprins si in scurt timp mi-a murit motorul. Ieri i-am luat baterie noua si surpriza...nu-mi incarca alternatorul. merg la primul service prin apropriere, mi-au cerut 250 RON sa-l dea jos pentru diagnoza, si ca au ei un alternator asemanator la 350Euro. Am plecat fara sa dau buna ziua.....
Dupa cateva telefoane la cei pe care-i consideram priceputi am ajuns in voluntari pe strada andronache la un unchi cu un garaj bine echipat si cu o experienta extraordinara, l-am dat jos, am fost la un colaborator de-al lui electrician cu o experienta de 16 ani in domeniul electricii auto de orice categorie, l-am desfacut, i-a fost inlocuit rotorul pe motiv ca al sau colector era mancat pana la ax de la praf si ulei, ne-am intors la garaj l-am pus la loc, merge brici!
Costuri: manopera montat/ demontat alternator -30 ron
rotor nou +montaj- 140 RON !!! ( in cazul in care era vorba si de puntea de diode costa cu 100RON mai mult!!)
Sunt singuri care practica astfel de preturi si sunt de neegalat si d.p.d.v al seriozitatii si profesionalismului.
La plecare i-am spus unchiului ca as avea o comunitate de alfisti care ar avea nevoie de astfel de servicii de schimb si montaj, a fost de acord, asa ca cine e interesat sau are nevoie de schimburi de: ulei , filtre, placute de frana, bucsaraie etc sau montaj diverse piese...astept PM.
Sper ca moderatorii forumului sa nu fie deranjati de acest post respectiv sa-l stearga din diverse motive pentru ca sunt nenumarate post-uri cu diverse cerinte vis-a-vis de un service serios, nu fac reclama, doar recomand, e liber arbitru pentru fiecare.
|