It is currently 05 Feb 2025, 05:47

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 1206 posts ]  Go to page Previous 133 34 35 36 3749 Next
Author Message
PostPosted: 30 Aug 2011, 14:05 

Car: Alfa Romeo 156
Jaggguar Quote:
@Allan: Sa fie, dar e greu. E chiar anul in care si seicii si-au propus acelasi lucru.

Sa vedem daca ne avantajeaza faptul ca nu juacam in Europa. Chiar daca cetatenii au un lot numeros, CL poate fi un dezanvantaj pentru ei(si nu numai) in cazul unuor esecuri.
Jaggguar Quote:
...se pare ca se pune la cale ceva memorabil pentru meciul de pe National Arena din octombrie :lol: .
Not interested, MU este o echipa mare de la care romanii ar trebui sa invete multe... ...mi-ar placea sa-i vad jucand, mai ales ca in prezent au o echipa care a intrat bine in istorie...

PostPosted: 30 Aug 2011, 16:24 

allann1413 Quote:
Not interested, MU este o echipa mare de la care romanii ar trebui sa invete multe... ...mi-ar placea sa-i vad jucand, mai ales ca in prezent au o echipa care a intrat bine in istorie...
Este, asa e. Cat despre ce pregatesc, cred ca se gandesc la ceva funny... de genul:
http://www.youtube.com/watch?v=fQ5edx-_1rY

PostPosted: 31 Aug 2011, 00:12 

Location: Fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary f**king Poppins
allann1413 Quote:
Jaggguar Quote:
@Allan: Sa fie, dar e greu. E chiar anul in care si seicii si-au propus acelasi lucru.

Sa vedem daca ne avantajeaza faptul ca nu juacam in Europa. Chiar daca cetatenii au un lot numeros, CL poate fi un dezanvantaj pentru ei(si nu numai) in cazul unuor esecuri.
City au chiar posibilitatea sa-si faca doua echipe de valoare, doar un cataclism ii poate impiedica sa ia titlul anul asta. Nu cred ca se vor obosi foarte mult in Ch.League, campionatul e obiectivul lor nr. 1. Silva si Nasri sunt absolut distrugatori in faza de creatie, iar cand in fata ii ai pe Dzeko si Aguero e mission impossible sa-i opresti. Si nici in defensiva n-o duc rau, e De Jong acum accidentat, dar cu el ca holding midfielder e greu sa-i si desfaci.

PostPosted: 31 Aug 2011, 11:03 

Intradevar este foarte greu sa te pui cu Cetatenii in perioada asta, dar iata ca Liverpool le-a 'luat' un jucator datorita lui Suarez: Sebastian Coates to Anfield

P.S. Sunt destul de realist, dar speranta moare ultima :wink:

PostPosted: 31 Aug 2011, 14:33 

Toate ca toate, dar cand ii vad fata lui Comolli... for some reason I don't trust the man. Dar nah, probabil ca este un rau necesar acum pentru L'pool.
P.S. Cred ca inainte sa fie a good buy, Coates a fost a really good find, si asta probabil datorita lui Suarez. Nu cred ca a fost pe listele lui City, e prea ieftin :lol: :lol:

PostPosted: 02 Sep 2011, 01:41 

Location: Fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary f**king Poppins
Comolli, ironia sortii face sa-l regret acum. Ca director sportiv (sau orice functie fancy ar ocupa acum la Liverpool) omul stie ce face, la Spurs a reusit sa construiasca intr-un an si ceva o retea de scouts care acoperea toata Europa, pana si acum Broomfield foloseste rapoartele cazute pe mana de la echipa francezului. Are stilul ala hit&miss, dar mai mult hit. Pe vremea lui, Spurs au avut o politica de transferuri care a adus pe WHL jucatori precum Berbatov, Lennon, Bale, Modric, Benny 'Disco' Ekotto, Dawson, Huddlestone, Taarabt, Kaboul, unii adusi pe sume ridicol de mici ptr. fotbalul englez, altii insa ptr. sume ridicol de mari, cele mai notabile exemple fiind Bentley, Bent si Hutton. Sau Gio Dos Santos, nascut talent si mort speranta. Cel mai important insa, achizitiile erau facute in mai-iunie, dandu-i ocazia managerului sa foloseasca toti jucatorii in pre-season. Comolli e sinonim cu un plan, cu o politica coerenta de transferuri. Pana la urma tot el i-a adus la Arsenal pe Kolo Toure, Clichy, dar si pe Eboue. Are insa si o latura extrem de periculoasa, tinde sa devina un manager din umbra, ptr. asta a si fost trecut pe linie moarta de Wenger pe vremea lui 'Arsene knows', ptr. asta a si fost dat afara de la Spurs de Levy dupa ce omul lui, Ramos, a adus 2 puncte din 8 meciuri. La St.Etienne era eminenta cenusie, antrenorul era oricum o marioneta. Sunt absolut convins ca va deveni si mai activ la primii pasi gresiti facuti de King Kenny, stiu ca francezul nu impartaseste viziunea ca managerii batrani sunt ca vinul. Depinde cum e americanul, cat de mult il respecta pe Dalglish, Comolli are un talent innascut de a mirosi cum bate vantul. Periculos, dar profesional. Nu petrece o vara intreaga sa se gandeasca daca X e bun sau nu, il cumpara, daca e bun primeste meritele, daca nu, il vinde fara pierderi majore, toate achizitiile lui sunt jucatori cu potential de revanzare. Ia cazul lui Kaboul, un jucator obscur acum cativa ani, l-am luat cu 5Mio dupa un U-19 reusit, l-am vandut la Pompey ptr. aceeasi suma, l-am rascumparat ptr. 11Mio in per. Redknapp, PSG a oferit vara asta 20Mio fiind vazut ca un fundas ce va deveni de baza la nationala Frantei. Nu mai vorbesc de Taarabt, 600.000 ptr. el dati lui Lens, daca iesea transferul la PSG vara asta luam 3Mio numai ptr. faptul ca QPR il vindea. Ptr. Bent, una dintre cele mai nereusite transferuri, am dat 16Mio exact in saptamana cand Henry pleca pe aceeasi suma la Barca, dar am luat tot atat de la Sunderland si am mai luat 3.5Mio ca si sell on clause cand SAFC l-a vandut la Villa pe 20 si ceva. He knows his onions, asta e clar. Insa ma astept sa vrea mai mult decat omul din umbra si la LFC :)
PS: era sa uit, Radamel Falcao a fost in radarul lui cand era la River Plate si un cvasi anonim si am fost foarte aproape de un transfer in perioada Ramos. Si inca ceva, am inteles ca am pierdut toti scouts-ii ce acopereau zona franceza de cand el a venit la Pool, exact genul de lucruri la care se pricepe :evil:

PostPosted: 02 Sep 2011, 02:21 

Stiu. Tocmai de asta nu sunt convins ca este ceea ce ne trebuie. Cat despre increderea pe care o are americanul in Dalglish... cred ca a fost vorba de o chestie de tranzitie, avea nevoie de timp (Henry). Comolli... stie tot. Eu sunt convins ca stie si cand va fi inlocuit Dalglish cu... Dan Petrescu.
Glumesc, oarecum...

PostPosted: 07 Sep 2011, 12:25 

De bataia de joc de pe National Arena ce ziceti? Pacat de 50 de mii de oameni care au fost acolo si de alte cateva milioane care au crezut ca vor vedea fotbal, dar au vazut cum sareau brazdele din campul acela de iarba mai ceva ca pamantul intors de plug, pe Tatarusanu cum tragea de timp :lol: in ultimele minute ca sa-i faca palmares lu' nea Pitzi, pe un Marica de doua viteze, incet si foarte incet etc., etc. Sa faci un stadion de peste 200 de milioane si sa ai un camp, ca gazon nu pot sa-i spun, in care ma mir ca nu si-a rupt nimeni picioarele, este de acum tipic romanesc. Mi-a placut in schimb de dl doctor primar general, la fel de mistocar si de degajat, adica "ia mai dati-va-n palaria mea, ce-ati fi vrut, sa vedeti si voi ceva facut bine pana la capat, sclavilor?" Bravo, Romania, inca o data nu ne-ai dezamagit :clapping:

PostPosted: 07 Sep 2011, 12:50 

Tu ai fost acolo? :roll:
Eu am fost si sa stii ca nu am ramas deloc cu impresia ca si-a batut cineva joc de mine. Da, as fi preferat sa vad Argentina, dar asta e acum..
Stadionul este fenomenal, nu zici ca esti in Romania. Atmosfera a fost de vis, spectatorii au fost la superlativ, fara injuraturi, civilizati, asa cum este normal. Pacat intr-adevar de meci (care a fost foarte slab) si de gazon care a fost sub orice critica.
Despre meci - dupa cum spuneam foarte slab, iar tactica din pacate a fost sa nu pierdem, nu pentru a castiga. Aici e de vina Piti. De altfel, la sfarsit tot stadionul fluiera pentru ca ai nostrii trageau de timp (in conditiile in care ne trebuia victorie pentru calificare...). Remarcati? Hmm...Banel care a arat terenul, Lazar pana sa iasa a fost singurul capabil sa scoata din joc adversari, pacat ca nu a jucat Sapunaru. In rest, apararea a fost ok, si-a facut treaba. Mijloc nu am avut, decat pentru a distruge...Cocis ca de obicei in plus, iar tactica lui Piti s-a vazut clar si din faptul ca Rat nu a avut macar o urcare/o centrare ceva, a stat numai in aparare. Marica a fost degeaba, nu a avut nici o actiune mai inchegata (greu pe un asemenea gazon ce-i drept, nu puteai nici tine mingea la picior, dar sa mai si urci cu ea.)

Attachments:
1.jpg
1.jpg [ 303.26 KiB | Viewed 1452 times ]

PostPosted: 07 Sep 2011, 12:52 

Abia scapasem de somerul Florescu si acu' Pitzi il promoveaza pe Dodel ? Nr 10? wtf?

PostPosted: 07 Sep 2011, 13:00 

Tupac Quote:
Eu am fost si sa stii ca nu am ramas deloc cu impresia ca si-a batut cineva joc de mine. Da, as fi preferat sa vad Argentina, dar asta e acum..
Stadionul este fenomenal, nu zici ca esti in Romania. Atmosfera a fost de vis, spectatorii au fost la superlativ, fara injuraturi, civilizati, asa cum este normal. Pacat intr-adevar de meci (care a fost foarte slab) si de gazon care a fost sub orice critica.
Eu nu vreau sa fiu carcotas, insa fiind un stadion de fotbal si pe care se va juca fotbal intensiv toamna asta, gazonul este mai important poate decat fiecare scaun frumos colorat sau decat fiecare gradena splendid iluminata... ai stadion construit dupa ultimele tendinte arhitecturale, dar ai gazon ca pe imasul de pascut vaci... e ca o masina supersport cu un design absolut magnific, dar cu motor de 0.9 si 50 de cai.
N-o sa repet cliseul ala cu "tipic romanesc"... insa pun pariu ca daca am fi fost noi aia avantajati de un gazon impecabil, el s-ar fi schimbat in cateva zile si la ora meciului era perfect.

PostPosted: 07 Sep 2011, 13:15 

rectific @alfaville, Marica are doar doua viteze, foarte incet si tiptil.
Ma bucur ca nu a jucat Sapunaru si l-am descoperit pe Luchin, "Cheş" a jucat foarte bine, Bourceanu, Matel*, Tatarusanu si nu cred ca fara ei incepem urmatoarele meciuri, daca e reconstructie sa fie cu tineri.
Pe Tanase si Cocis nici eu nu ii vad in lot, sunt nicaieri in timpul unui meci, pe langa asta Tanase e umflat peste poate, nu joaca nimic si e tot o mare speranta de la care se asteapta minuni.
Gazonul...
Ce ziceti de faza cu imnul, Marcel Pavel a schimbat imnul, voit, nevoit, cica pus, pentru a nu spune numele Traian, sa nu se confunde cu presedintele...vai ce tara...

Sa nu-l uitam pe Iancu"ceau", care acum cred ca plange pentru incapatanarea si greselile facute.

PostPosted: 07 Sep 2011, 13:32 

Rezultatul a fost unul foarte bun, din punct de vedere fotbalistic, avand in vedere ca a jucat locul 15 mondial cu locul 54 (vezi foto FIFA world ranking). Chiar daca nu am lua in considerare acest clasament putem face o simpla comparatie: Lloris vs Tatarusanu, Evra vs Goian, Ribery vs Tanase, Benzema vs Marica, Abidal vs Chiriches sau Luchin vs Sagna si vedem ca acest 0-0 este un rezultat bun.

Aratura a fost in avantajul nostru deoarece acesti grei din fotbalul mondial nu au riscat vre-o accidentare. Din pacate nu putem spune ca am fost egalii lor la fotbal ci doar la alergat dupa o minge pe un ogor, sau pe o toloaca. Pacat ca au mai prostit si 50.000 de oameni ca vor vedea un spectacol si cand colo au vazut un stadion frumos si o parloaga cu 22 de oameni care s-au chinuit sa alerge dupa o minge.

Daca vorbim despre administrare arena este simplu, iata o discutie 'imaginara' intre 'grei': "BA, iti dau 100.000 tu pui un gazon prost si in maxim 2luni mai iei 200.000 pe unul putin mai bun, ca peste alte 6 luni sa-l mai schimbi odata cu unul de 300.000, ca doar avem finala europeana. Oricum, banii astia e banii statului, nu e a romanilor. Aaa... vezi ca mi-am luat un domeniu pa nustiu unde(chiar ca nu stiu unde) si nepoata mea a facut un hotel pa cateva hectare dar trebuiesc amenajate gradinile."

Imi cer scuze daca am deviat putin offtopic, chiar sunt pasionat de fotbal!

Attachments:
Rom vs Fra.jpg
Rom vs Fra.jpg [ 100.66 KiB | Viewed 1430 times ]

PostPosted: 07 Sep 2011, 15:24 

Cam cum s-ar putea numi un stadion de sute de milioane de euro cu un gazon de 80-100 de mii din care sare cate un metru patrat de iarba la fiecare tackling? Eu ii zic o mare bataie de joc, chiar daca n-am fost acolo. De ce n-am fost? Asa am inteles eu sa protestez fata de aranjamentele acestor ordinari, cu biletele vandute online care costau de fapt dublu, ca sa-si ia niste baieti o caciula de bani nemunciti, fara scaune numerotate, cu stat la coada sa-ti ridici biletul dupa ce ti l-ai cumparat online si asa mai departe. Mi-a placut atmosfera, chiar este un stadion frumos. Dar, din pacate, doar atat. Oricum, am reusit sa ne facem de cacat din nou, chiar cu succes.

PostPosted: 07 Sep 2011, 17:00 

Car: 156 1.6 TS
Am fost la meci.Adevarat ca stadionul este fantastic dar nu cu asemenea oameni in tribuna.De ce spun asta?Pt ca peste 50% din spectatori-parerea mea nu aveau nici o treaba cu fenomenul fotbalistic.Nu poti sa faci atmosfera cu palmele ..si cu ridicatu' in picioare la comanda unui crainic idiot.Asta nu e atmosfera pt un meci de calificare, minute in sir liniste mormantala.Jocul nostru a fost sub orice critica, efectiv nu puteam sta in picioare, pase la adversar, clinciuri aiurea(culmea numai francezii ieseau bine din ele), Marica tinut in teren ca un pivot la handbal dar nu avea pt cine sa devieze(care devieri??)-introdus un Niculae mult mai adecvat pe terenul in cauza, mult mai bataios.De Dodel si Balanel nu mai vb..Chiriches mi s-a parut f exact-un castig.Francezii s-au vazut ca nu forteaza absolut deloc, plimbau cum vroiau ei..Pacat ca am jucat la 0-0 si nu am riscat, stiind cu 15 min mai devreme de fluierul final ca Bosnia batea Belarusul.Nu facem treaba cu fricosi alde Piturca...pacat, pacat.

PostPosted: 07 Sep 2011, 18:03 

Am fost pe Arena. Este peste toate stadionele din tara vazute.
In opinia mea Piturca e un antrenor de rezultat. Si cred ca incearca sa mai spele cat se poate din aceasta campanie de calificare desfasurata sub orice demnitate. Sa fim seriosi, nici nu prea ai jucatori...trebuie sa intelegeti ca asta e nivelul fotbalului romanesc, exact asa cum l-ati vazut aseara. Nu gasesti 15 jucatori sa fie mai rasariti, indiferent de unde evolueaza. Poti sa faci stadioane cu sutele, dar nivelul ?
Daca privesti partea plina, poti vedea o investitie mare, o arena cat se poate de apropiata de ce e in jurul nostru, poti vedea ca rahatii astia meschini de conducatori FRF au invitat niste indivizi cu putere de decizie pe la UEFA si asa le mai aratam ca mai facem si noi un stadion, mai civilizati un pic, mai poti veni cu sotia/copilul pe la stadion, mai una alta....
Daca privesti partea goala o sa vezi ca gazonul este execrabil, aceleasi fetze indopate cu bani publici, aceleasi comentarii ale presei franceze care ne arata cu degetul si considera gazonul nostru un camp cu cartofi, si cate si mai cate.
Pana nu scapam de toti infectii astia care ne conduc fotbalul nu facem treaba. Nu avem scoli de fotbal ( aici as aprecia ceea ce a facut/face Hagi cu scoala lui ), nu avem interes, nu avem stadioane, etc...
Bine punctat cei care au criticat gazonul.

PostPosted: 07 Sep 2011, 19:47 

Eu cred ca Piturca a gandit cam asa meciul: oricum sansele de calificare sunt minime, hai sa jucam sa nu pierdem pentru ca inauguram un super stadion si stricam tot, e pacat ca la asa un eveniment sa ne-o furam.
Bineinteles insa ca nici cu acest egal nu castigam nimic...trebuia sa jucam la victorie, nu sa fim fricosi.

PostPosted: 07 Sep 2011, 22:09 

Car: 156 1.6 TS
Sa ma repet: daca Franta forta un pic ne-o luam fara drept de apel.Platini+Sandu = LOVE. sa deschidem ochii.

PostPosted: 07 Sep 2011, 22:28 

ionutp Quote:
In opinia mea Piturca e un antrenor de rezultat. Si cred ca incearca sa mai spele cat se poate din aceasta campanie de calificare desfasurata sub orice demnitate.
Tupac Quote:
Eu cred ca Piturca a gandit cam asa meciul: oricum sansele de calificare sunt minime, hai sa jucam sa nu pierdem pentru ca inauguram un super stadion si stricam tot, e pacat ca la asa un eveniment sa ne-o furam.
Cam asta e ideea.
Cristi, stiu ca M Sandu e un pupacios ordinar, sefia cum crezi ca se castiga mereu ? De ce nu a avut sanse reale Popescu ? N-ar fi fost rau sa fie lasat sa arate si el ce poate, perioada mai lunga, insa cine mai papa din ciolan ?

PostPosted: 08 Sep 2011, 06:01 

cristialex80 Quote:
Sa ma repet: daca Franta forta un pic ne-o luam fara drept de apel.Platini+Sandu = LOVE. sa deschidem ochii.
Sunt convins ca si Albania si-a inaugurat un stadion si Belarus a Paris aveau ceva aniversare la echipa... si Platini cum e prieten cu toti (fiindca toti l-au votat), i-a zis lu' Ribery sa faca una bucata faza misto, dar sa traga la coltu' lung cu atentieee maaare, asa incat mingea sa iasa in aut. Like a boss... haide, lasam teoriile conspiratiei? Sunt si ei varza ca si noi, pastrand proportiile, evident...

PostPosted: 08 Sep 2011, 13:35 

Franta nu este vreo super echipa in acest moment. La fel de adevarat este insa si ca nu aveau motive sa forteze, rezultatul este excelent pentru ei mai ales in conditiile acelui gazon. De ce ar risca jucatorii sa se accidenteze pe un asa teren, cand rezultatul este ok pentru ei?
Ai nostri trebuiau sa atace insa, iar pe final spectatorii au huiduit si taxat tragerile de timp ilogice si de neconceput pentru o echipa care avea nevoie ca de aer de victorie.

PostPosted: 08 Sep 2011, 14:30 

Cum explica Primaria Capitalei starea deplorabila a gazonului

"Gazonul de pe Arena Nationala s-a deteriorat din cauza conditiilor meteo nefavorabile - temperaturi ridicate si lipsa precipitatiilor, urmand ca portiunile afectate sa fie inlocuite. Rulourile de iarba au fost montate in luna iulie, iar terenul de joc era pregatit inca din data de 10 august pentru desfasurarea meciului de fotbal Romania-Argentina. Acest stadion a fost realizat in vederea desfasurarii finalei Europa League din 2012, perioada in care gazonul ar fi avut suficient timp pentru fixare. Este important de mentionat ca gazonul necesita timp pentru maturizare. Dupa aceasta data (nr. 10 august), temperaturile extrem de ridicate, dar si lipsa precipitatiilor, nu au permis o dezvoltare corespunzatoare a radacinilor, astfel incat sa se asigure o legatura puternica intre ruloul de iarba si stratul suport", a precizat Primaria Capitalei, intr-un comunicat de presa (conform Mediafax).

sursa : http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-10 ... ropean.htm

PostPosted: 08 Sep 2011, 14:36 

Car: Stelvio QV
arena este de nota 9 comparand-o cu stadioanele din afara pe care am mai fost si aici ma refer la: locatie, cat de inghesuit sau nu e totul pe langa arena, aspect, cum e luminata, modalitate de intrare, cat de usor te orientezi, daca mori de foame sau nu inauntru - <<aici se mai poate imbunatati>>, sonorizare, nu exista zone din care sa nu se vada tot terenul clar, nu are pista de atletism, atmosfera, ecranele de deasupra terenului
exceptia a fost terenul. :(

piti "curajosul" degeaba e barbugiu. n-are coaie. am revazut meciul cu Olanda de la Euro cand ne invitau aia sa tragem la poarta dar noi ne aparam eroic. n-a fost nici un 4-3-3 cum o ardeau ziarele. 4-3-2-1 din care 3-ul ala erau toti mijlocasi defensivi. noroc ca Alexa lipsea ca 4-4-1-1 cred ca nu era departe.
am pierdut 40 de minute de fraieri pana s-a gandit strategul sa bage un atacant ca totusi, AVEAM NEVOIE DE VICTORIE, DA ?
chiar si asa ne-am aparat in fata unei Frante care nu s-a chinuit prea mult pentru ca un punct ii era suficient. apoi, Franta asta e la ani lumina de aia care ne-a dat-o in Ghencea acum nu-s cati ani. N-am avut tupeu, curaj si mai apoi valoare sa dam gol unei nationale care a plecat cu coada intre picioare (adica un egal) de la ultimele 2 turnee finale, o nationala in criza. Pai daca jucam cu Olanda, Spania sau Germania era dezastru... il bagam si pe Alexa probabil.

sunt satul de marota asta stupida "piti e singurul care poate sa faca treaba". dap, el a inventat fotbalul si numai el poate, restul sa ia notite.

se mai si mira la sfarsit ca publicul a fluierat. publicul nu era tilt, e totusi publicul care a vazut si fotbal de calitate acum 10-15 ani si care era perfect constient ca mai bine bati Franta SAU MACAR INCERCI decat sa astepti o minune de la Luxemburg.
a preferat sa faca schimabre post pe post in minutul 90 si sa tragem de timp pe final de meci la 0-0 ca nah, palmaresul... poarta fesul.

Marica - a castigat 1 duel intregul meci. merci, dar nu vreau sa-l mai vad in tricoul nationalei. pentru golul ala pe care il da o data la 4 meciuri cred ca nu merita. putem da sanse unor atacanti care joaca saptamanal la cluburi si nu in cluburi.

Tanase - fotbalist al anilor 80. are nevoie de timp, spatiu ca sa preia o minge, e franar si e diesel, apoi inca mai crede ca actiunile lui personale au mai mult succes decat o pasa la un om liber. nici potential nu are, adica... l-ati vazut cum vorbeste si cat il duce capul ?

Banel - ca de obicei depunde efort mult dar in atatia ani nu l-a invatat nimeni cum sa dea o centrare ?

in continuare, raman un neadmirator al lui piti, selectionerul a carei mare calitate e ca... e incapatanat.

/end rant.

LE: maine incepe Serie A (in functie si de vreo greva de ultim moment sau nu). urmareste cineva ?

PostPosted: 08 Sep 2011, 14:43 

conferinta lui Gigi.
interviu Gigi la Arena Nationala, de fapt interviu cu cel mai destept om.
eu cred ca asta e tasu' lu' Varciu sau ala e fisu', ca prea seamana si la vorba si la port.

PostPosted: 08 Sep 2011, 23:53 

Car: Spider 916
ovi30 Quote:
maine incepe Serie A . urmareste cineva ?
Da , eu !
Attachment:
246848_700b.jpg
246848_700b.jpg [ 103.91 KiB | Viewed 1269 times ]
:lol:

Post new topic  Reply to topic  [ 1206 posts ]  Go to page Previous 133 34 35 36 3749 Next

All times are UTC+03:00