Alexandrus Quote:
antonelcodreanu Quote:
Alexandrus Quote:
Nu sunt nici scumpe, eu le-am schimbat pe toate 6 cu maxim 2 mil, si nu am pus NGK crap, am pus Denso, deci nu e dracul asa de negru. Ideal e sa se schimbe si ele odata cu distributia, adica la 60k km.
El are 8... maxim 2.666 mil! Suna rau: 666!
In plus recomand tot ce recomanda Alfa Romeo pentru ca : Selenia, Paraflu, NGK... sunt brand-uri mai putin contrafacute decat altele!
Suna o idee mai scump, rau nicidecum.
Iar de recomandat, ai vreun motiv obiectiv pentru care tu recomanzi Selenia si alte cele, sau pur si simplu e lipsa de informare si imaginatie ?
Nu ma intelege gresit, din toate alea NGK sunt foarte OK, doar ca se poate mai bine. Iar argumentul cu "sunt mai putin contrafacute" e ca si cum ai spune ca pentru tine aurul nu are valoare pentru ca exista si contrafacut.
Cat despre intervalul de schimb, la fel ca si distributia, eu personal as schimba bujiile mai des decat e recomandat in alte tari. OK, cele cu masa suflata cu platina se schimba la 100k km, celelalte pe la 60k.
Interesant e si argumentul tau cu aurul! Metalul galben nu m-a atras niciodata, sau cel putin de cand am realizat ca o parte dintre cei ce il etaleaza sub forma de zorzoane nu reprezinta nici o valoare, singura forma in care as vrea sa-l am e lingoul! Fiecare are valorile lui...
Informatii, gasesc la fel ca si tine, cautand... La fel ca si tine, nu vreau doar sa gasesc raspunsuri ci caut si explicatii. Daca nu gasesc explicatii imi pun capul la treaba pentru ca am si imaginatie! Din diverse analogii gasesc si raspunsuri simple si raspunsuri complexe!
As aprecia daca te-ai gandi de doua ori la ceea ce spun eu sau poate ca perspicace fiind va fi suficient doar o singura data, sau poate ca deja esti de acord cu mine: sa luam ca exemplu uleiul Selenia; e un ulei de mijloc, recomandat de Alfa Romeo. Tu, ai cautat un ulei mai bun decat acesta, de fapt l-ai cautat pe cel mai bun si poate l-ai si gasit, doar ca la fel ca tine au facut si altii si la fel ca tine si altii au recomandat ce e cel mai bun. De aici intra "omul rau", ala care profitand de aceasta pretioasa informatie s-a gandit sa faca bani din contrabanda. Asadar, eu cred ca cineva s-a ocupat si de piata uleiurilor de motor si in bidonul a carui eticheta reprezinta marca celui mai bun ulei se afla de fapt un ulei de o calitate mai proasta. Decat sa pretind ca folosesc cel mai bun ulei, pe care dau bani exact atat cat mi se cere si cat chiar cred ca ar face, prefer sa folosesc Selenia, un ulei bun, dar nu cel mai bun, scump, dar nu cel mai scump, pentru care trebuie sa fac comanda fiindca niciodata nu are nimeni pe stoc 10w60 Racing, dar de care am foarte putine suspiciuni ca e o "facatura"... "fake", cum ai spune tu!
Aaaaa si poate ca nu esti intocmai persoana caruia sa ii place vinul... dar cu tine sunt subiecte care se merita discutate la un pahar de vin de casa, decat la un pahar din cel mai bun vin care se gaseste in orice magazin!
Hai ca a fost subtila aluzia!