vlad159 Quote:
Pentru mine steaua e fix un morman de kkt. Cu Dinamo tin!
Care din ele? Old sau new?
Nu zic nimic de Dinamo, suporterii lor sunt cei mai violenti si razbunatori, bine...care au mai ramas ca acolo nu se stie daca mai este Dinamo, iti poti depista doar ca joaca pe acel minunat stadion, altfel e o enigma cine ce face acolo.
vlad159 Quote:
Din pacate, toate echipele noastre traiesc din amintiri. Si amintirile alea sunt vai mama lor. Oile sunt singurele care se pot lauda cu o amintire adevarata, desi doza de bulan pe care au avut-o a fost majora! Cum zicea si mugurel, un egal pentru care au stat toti jucatorii pe linia portii timp de 90 de minute, dupa ce in meciurile anterioare nu au avut niciun adversar de calibru
Amintiri? Echipa a jucat in Europa destul de mult din ce imi aduc aminte, celelalte echipe le-au facut galerie sa aduca puncte sa profite si ei de miez, ma refer la echipa oierului, asta cu sudorul MM.
Pentru Steaua a rata jocurile in cupele europene este greu de imaginat, pentru ca asta fac ei, trag in campionat pentru a juca cu echipe mai bune, celelalte echipe lupta la retrogradare.
Daca era o intamplare acea cupa, adica cea mai mare performanta a tuturor timpurilor, nu castigau supercupa, nu jucau finala in 89, iar in 89 au intalnit una din cele mai bune echipe all-time.
Te inteleg, ca suporter normal ca e fix zero ce au facut, ba chiar au facut rau ca au castigat ca puteai rade mai bine de ei, dar ca privitor de fotbal poti nega doar daca nu iti doresti sa mai auzi de Steaua.
ALFA 156 192HP Quote:
La iasi din ce banui fotbalul e bagat in factura de caldura si apa calda,
In provincie din imozitele fraierilor care platesc,pentru asta s-au inventat niste smecheri care impart banutii,ciobanul a facut invarteli cu pamant luat de la stat si s- a trezit milionar in euro
si ii da mana sa fie darnic,ca nu da de la el,eu nu am vazut un om de afaceri cinstit in fotbal
Ex.Tiriac.....
In provincie e mai complicat decat crezi, ce a facut ciobanul nu ne-a afectat pe noi. Daca vrei iti dau locul meu de parcare de la buc si tu pe al tau de la iasi, probabil vei scoate mai multi bani de pe locul meu, dar pe vecinii nostrii nu ii intereseaza, poate doar eu m-am pacalit. In provincie s-au construit echipe de la 0 din bugetele locale, ma lasi rece cand il acuzi pe unu' care a facut combunatii cu terenuri fata de unii care au privat populatia de confort urban. Asta doar daca esti si tu dinamovist si ai ciuda pe Steaua
Care stat a facut invarteli, Ponta?
Tiriac? Cinstit?