Pentru ca nu pot incadra evenimentul la "Accidente stranii", e de mult prea intalnit pentru a fi straniu, sa va povestesc ce mi s-a intamplat.
Locuiesc pe o sosea principala, deci "la strada", aveam masina parcata jumatate pe trotuar jumatate pe carosabil. Nu era 159-le meu, ci o alta masina. Asa se parcheaza acolo. Si in jurul orei 21 ies din curte ( locuiesc la casa) si dau sa intru in masina. Cand vad oglinga sofer pe jos facuta praf, tot corpul oglinzii smuls din radacina usii. Raman mai interzis decat semnul de circulatie si incerc sa-mi dau seama ce
s-a intamplat. Cand vad ca vin 2 vecini la mine sa-mi arate cu degetul, : "uite ala, uite ala !!". Vad undeva la 40 m de locul faptei un Audi 80, care se clatina mai ceva ca piftia de Craciun, un individ care incerca sa gaseasca portiera masinii. Cititi bine, incerca sa o gaseasca. Imediat construiesc imaginea de ansamblu, sa-mi dau seama ca acel cretin imi zburase obliga, portiera infundata, etc....Ma duc rapid la el, incercand sa fac apel la bunavointa si civilizatie, incercand sa gasesc o modalitate de a comunica, dar in van. El tot incerca sa plece. Nemaireusind sa fac respectivul apel la civilizatie il apuc de aripa si direct la masina sa ii arat cretinului ce a facut. De parca aveam cui. Trec peste toate astea, tinant cretinu' de mana ca tot vroia sa plece si apelez 112. Vine un echipaj ( destul de rapid, nu stiu ce era cu ei ) si incep toate cele ce se fac la un astfel de eveniment. Sa o mai scurtez, individul avea 1.22 alcolemie. Dupa ce a suflat in trompeta. Si uite asa seara mea a capata o forma nedorita, am vizitat sediu INML, am participat la un spectacol nedorit si in timp ce politistii se chinuiau sa ii ofere un transport gratis la INML, dupa aprox 3 ore mergem la Sectie, accidente usoare...etc....