Intre timp am mai facut cate ceva la masina:
1. Amortizoare spate putin mai soft, se simte mai bine masina acuma si nu mai topaie de spate.
2. Set reparatie etrieri spate cu tot cu pistonas. (nu prea imi frana bine spatele, remediat).
3. Distributie
4. Senzor temperatura apa (nu termocupla, cel care ajuta la amestec).
5. Schimbati tachetii de pe partea stanga. Am schimbat tachetii noi AE cu alti tacheti noi de la Ajusa (de vreo 3 ori mai scumpi, deci sper ca mai buni).
6. Curatat si testat injectoarele originale si pus pe masina
7. Schimbat Ulei + filtre
8. Evacuare noua Inox - Suna super misto. La inceput imi rupea capul destul de tare, insa dupa ce am facut cam 100 km s-a mai domolit (si sper sa o mai faca)
9. Soft de la Squadra (NL), e in Romania de joi dupa ce a ajuns intr-o zi jumate din Olanda. Sper sa mi-l dea pana la festul din 2019.
10. Am vreo 5 debitmetre, le-am testat si am gasit unu cu care mi se pare ca trage mai bine sus in ture.
Ce mai vreau sa fac:
1. Amortizoarele fata putin mai soft (25% asa)
2. Cauciucuri. Vreau sa trec de la 205 45 16 la 195 45 16 pentru un diametru mai mic si greutate mai mica. Masina are oricum aderenta foarte buna deci nu cred ca o sa fie probleme.
Cauciucurile de acum (Michelin Pilot Exalto 2) au deja 8 ani si chiar daca au stat la umbra in garaj s-au cam intarit si imi transmit vibratii in masina.
3.Un filtru sport in cutia originala si un mod prin care sa nu mai traga chiar tot aer-ul cald din compartimentul motor.
4. Un surub care vireaza pe la timonerie, tre sa schimb o bucsa si un surub pentru ca e enervant din 2009 de cand am luat masina.
5. Probabil ca mai sunt multe dar nu imi vin in cap acum.
As fi pus filmulete cu evacuarea dar nu ma lasa sa pun mp4 asa ca o auziti la fest

)
Merci Tzivii pentru piese si ajutor cu evacuarea.