GNC Quote:
Mike Quote:
madkat Quote:
si gates sunt in principiu ok - dar dupa experienta unui prieten (nu cu alfa, ci cu o masina mult mai putin sensibila la distributie) nu as mai recomanda...
ideea e ca era un pic diferita la dimensiuni ... di nu s-a potrivit la fix, cu conti insa e ok
Aha. O sa-mi pun si problema unui service care sa mai fi vazut AR, poate chiar 159. Poate vor la AI sa-mi schimbe cu kit de distributie adus de mine. Am mers pana acum pt schimb ulei, placute, deastea, la un service mic care lucreaza diverse marci pe mecanica. Tipul care-l are e f ok si saritor. Dar baietasii care lucreaza pt el nu prea-mi inspira incredere...greu s-au prins si cum sa-i desfaca capota. Cheile le cam cad din mana...nu prea m-as risca sa-i las la distributie.
Nu aproba cu KIT-ul tau la AIT..crede-ma.
Salut, dupa... 6 ani de la deschiderea topicului de fata
Inca am masina, azi are 235 000 km, merge ca-n prima zi
De atunci am schimbat distributia de vreo 4-5 ori, numai la AutoItalia din Bd Timisoara, fie cu piese de la ItaloParts, fie de la AutoItalia, functie de oferte si de stoc. In general am cam ales origine, cu mici exceptii daca dura saptamani sa vina nu stiu ce curea. Aproape de fiecare data Italoparts a fost mai avantajos la preturi piese pe original, dar au mai fost si exceptii cand era mai bine la AI. De aceea recomand sa cereti oferte si la unii si la altii.
am schimbat-o cam la 45-60 000 sau 2 ani, ultima data ceva mai devreme, pt ca am inlocuit chiuloasa si demontasera oricum si distributia.