Alfisti din toata tzara, unitzi-va!!
Tanar alfist cu avant proletar si cu o inima mult prea sportiva pt varsta mea caut colaborare fructuoasa si de lunga durata cu altzi impatimitzi ai marcii. rog seriozitate
Lasand gluma la o parte... SaLuT.
Alex e indragostit. alex e indragostit de Tantza d 4 luni. Si a fost dragoste la prima vedere.... de kand a vazut-o pt prima oara p Tantza p meleaguri straine a stiut k EA este pt el. De atunci Alex nu mai are ochi pt alta, nu mai intoarce capul p strada dupa o alta blonda ( stie doar k fundul Tantzei nu se compara cu nimic altceva), alex nu mai cumpara reviste cu "celelalte", alex e fermecat d ochii Tantzei, d formele ei fluide si voluptuoase p care le arata cu o oarecare nerushinare si altora. Dar alex nu se supara, stie k ceilalti nu pot fi decat geloshi p pantofii argintii cei noi si rimelul aplicat atat d discret sub ochii ei clari. Stie k Tantza e a lui..... si parca e vrajit din ce in ce mai mult cu fiecare zi care trece. Si tantza.............
tanza nu l-a inselat niciodata, nu l-a dezamagit.... il cuprinde cu aceeashi caldura la fiecare apasare d pedala, il mangaie la fel d fermecator ca in prima zi, ii canta lui Alex cu acelashi glas d care s-a indragostit. Prietenii lui deja s-au plictisit sa mai auda inca o poveste despre Tantza, o cunosc mult prea bine..... dar alex stie k ei n-o sa poata sa-l inteleaga niciodata. Pt k Tantza si celelalte rude itzi arata adevarata lor fatza numai daka t sui la volan....... si dupa....... esti prins.
Tantza este iubirea mea, alex.
In sperantza unei intalniri face2face intr-o duminca insorita, ash vrea sa va fac cunostiintza cu Tantza. Sper k ishi va gasi radacini printre voi. Poate voi o s-o intelegetzi mai bine,,,,
Dragi alfisti, aceasta este Tantza........... Tantza, prezinta-te frumos. asha cum te-am invatzat