dand Quote:
Pai si eu tin cu echipa si atunci implicit si cu pilotii ei. Acum nu stiu cati isi amintesc, dar nici Schumacher nu a fost usa de biserica - un campion mondial de asemenea calibru nu poate fi un tip umil si care sa-i faca pe toti fericiti. Hamilton va aduce un suflu nou, mai competitiv, care sa-l mai energizeze si pe Leclerc, nu poate fi decat o chestie pozitiva.
Leclerc: Nu stiu cat il va energiza pe Leclerc. Au fost momente de presiune de-a lungul sezoanelor/curselor asupra lui, iar el a clacat. Leclerc nu este Verstappen, nu este Hamilton dpdv mental. Cei 2 fac fata oricarei presiuni, merg ca pe sine indiferent daca sunt la limita sau conduc lejer o cursa. Deci aici nu as fi sigur ca va fi ceva pozitiv pentru el. Sper sa ma insel.
Hamilton: Pentru mine este simplu: nu imi place de el. De aceea sper sa nu castige nicio cursa cu Ferrari, ca sa nu mai spun de titlul mondial. Din ceea ce am citit, contractul cu Ferrari, acel "multi year", lasa loc de o evaluare a ambelor parti asupra satisfactiei rezultatelor, implicit a posibilitatii unilaterale de oprire a contractului. Sper sa stea la Maranello doar in 2025.
Schumacher: Pentru mine el este referinta in F1, asa ca nu voi scrie nimic, subiectivismul fiind la cote foarte mari.