Salutare dragi colegi,
Nu am mai postat de ceva vreme pe forum pentru ca nu prea am avut ce (probleme) sa scriu, majoritatea raspunsurilor la unele intrebari le-am gasit folosind doar "search"
, dar nu pot sa nu recunosc ca in fiecare zi monitorizez forumul, fiecare postare si mai ales in ultima vreme de cand cu Festul... Bravo!!!
imi place ce vad, Felicitari!!! Am ales sa postez acum deoarece ieri s-au implinit 7 luni de cand am masina si primii 10000 Km de cand suntem impreuna. Acesti kilometrii trebuiau facuti in drum spre Fest, n-a fost sa fie nici anu asta
nu mi-a iesit concediu cand am vrut. Ce sa va spun masina e senzationala !!!! Ce mai...o iubesc!!! M-am atasat enorm de ea.
Probleme (am sa le enumar mai jos)...nu prea am avut la ea si cele marunte care au fost s-au rezolvat repede fara batai de cap, multumita forumului pe principiul intrat-cautat-citit-rezolvat.
Si zic asa:
1. Prima mica problema care data de cand am luat-o a fost spalatorul de faruri de pe partea stanga care nu functiona, am descoperit ca piesa cu pricina era acea duza de distribuire care imparte apa pentru fiecare far. Cautat, comandat, inlocuit, functioneaza.
2. La o saptamana dupa aceasta mica problema, apare urmatoarea si anume cablul de la macaraua stanga fata din portiera cedeaza iar geamul ramane pe jumatate deschis. Am reusit cu chiu cu vai sa-l inchid si am plecat glont la reprezentanta, lasat masina acolo 2 zile, nu stiu ce s-a inlocuit pe acolo dar s-a rezolvat si asta.
3. Chiar in sambata dinaintea Pastelui apare alta problema ca urmare a unei trosnituri sub capota si apoi o piesa metalica cazand in scut, urmata de lipsa servo, lipsa clima, baterie aprinsa in bord si deja incepeam sa cred ca sunt urmarit de "Blestemul Alfa" (adica repari ceva se strica altceva)....problema? Fulia de la vibrochen rupta. Odata cu comanda pentru aceasta am comandat si uleiul si filtrele necesare pentru prima revizie (133000Km).
Acum am 136206 Km, exact 10000 de cand am luat-o iar testul suprem va fi peste mai putin de o luna cand o sa facem Germania-Romania si anume vreo 2000 Km dintr-o bucata din care 1500 doar autobenzi...abia astept
Acum va cer din nou ajutorul ca urmare a unei mici probleme care ma sacaie de cand am facut revizia. Cand pun contactul (nu de fiecare data, de regula la rece) se aude ca un suierat de locomotiva de sub capota care se opreste odata cu stingerea martorilor. din ce am reusit sa constat singur cred ca acel suierat vine din/de la/din jurul filtrului de motorina. daca cineva are ideea ce ar putea fi il rog sa-mi scrie. Sper ca am fost destul de explicit.
Si cateva mai recente
Attachment:
Stam la panda.jpg [ 155.6 KiB | Viewed 2937 times ]
Attachment:
Cineva ma urmareste.jpg [ 194.66 KiB | Viewed 2937 times ]
Attachment:
Privirea care m-a facut s-o poreclesc suparata.jpg [ 109.37 KiB | Viewed 2937 times ]