Dupa ceva pauza cauzata de multe probleme personale, am luat startul la Bucuresti in weekendul trecut.
Fara prea mult antrenament, venit doar sa ma relaxez, am inceput ziua de sambata cu primul pole la crono la clasa kz2, de care sunt foarte incantat, urmat apoi de un loc 3 intr-o prima cursa de calificare ce a avut loc pe o pista inundata de apa(alex piciorus stie bine cat de mult a plouat, a fost langa mine pe toata durata ploii
) si un loc 4 in mansa a doua de calificare. Astfel, duminica am plecat de pe locul 2 al grilei in mansei intai, la finalul careia am terminat tot la limita podiumului, adica pe locul 4. In mansa finala sperantele erau mari insa aveau sa se naruie in scurt timp, dupa un start slab, probabil cauzat si de problema avuta si nestiuta la kart, am ajuns sa abandonez in turul 7 din 20 din cauza discului de frana spate care a cedat si care mi-a blocat axa cu totul, ducand la ruperea lantului de transmisie si a curelelor pompei de apa.
Per total sunt putin dezamagit de rezultatul final insa sunt bucuros si constient de faptul ca pe toata durata weekendului de cursa am, in mansele oficiale, am fost de fiecare data in lupta pentru primele locuri, la cateva zecimi de best-ul realizat in cursa. Urmatoarea etapa este una la care nu voi participa, din motive financiare, peste doua saptamani la targu secuiesc. Tot acolo insa va fi si penultima cursa a campionatului, la jumatatea lunii septembrie.
Pana atunci, ma inclin, din nou, in fata trupei venite sa ma sustina, multumesc iulian(82sas) pentru mesajele transmise si pentru toata sustinerea, imi pare rau ca nu am reusit mai mult de data asta. Va salut pe toti !