ma bag si eu in offtopic, si imi asum orice sanctiune.
nu am avut ocazia sa il cunosc personal pe comanr, insa daca i-am cerut ajutorul, a acceptat sa ma ajute fara sa stea pe ganduri.
consider ca proiectele lui DIY de pe forum sunt un mare plus, dar de aici fiecare isi face ce vrea pe masina lui, si avand in vedere ca suntem o comunitate unita am putea sa il ajutam pe neica nimeni sa isi obtina certificarile.
O avea si coman defectele lui, nimeni nu-i perfect, trebuie sa recunoastem, dar trebuie sa vedem si partea plina a paharului, iar uneori trebuie sa fim si toleranti, cu o anumita limita, binenteles.
Nu stiu ce chestii au fost in trecut intre voi, eu fiind relativ-nou pe aici, nu stiu din ce cauza si-a luat banarile, dar parerile lumii sunt impartite in comunitate vis-a-vis de sitatia asta.
Asa vad eu situatia de aici, din N-V
PS:
mugurel Quote:
Pe de alta parte nu mai poate nimeni sa imi schimbe parerea despre un om lipsit de orice urma de bun simt si care nu ezita sa isi bage si sa isi scoata cand vine vorba de unii din noi . Deci pentru mine ramane un ilustru nimeni ..
legat de asta, trebuie luata in calcul si cauza-efect, iar un conflict personal nu trebuie sa afecteze o comunitate.
Acum, va rog sa aruncati cu pietre-n mine!
Femei goale cîte vrei Din reviste de doi lei, Unghii negre plus tutun, Băutură şi drum bun! Pot oricînd să susţină teze Despre cutia de viteze
Poa' să fie profesor, Medic sau aviator, Avocat sau conţopist, Inginer, frizer, dentist, Pictor sau electrician, Toţi înjură la volan !