ALXege Quote:
Luand-o pe firul logic (ceea ce nu intotdeauna functioneaza la noi), atat politia cat si pompierii mi se par indreptatiti in reactia lor! Politia nu are ce autorizatie sa iti dea din moment ce nu ai fost implicat intr-un accident, si nici pompierii din moment ce, pe buna dreptate, ei nu au intervenit. Eu zic sa cauti problemele incepand de la asigurator, ia bine la puricat contractul si roaga-l respectuos pe inspectorul de daune sa iti dea in scris ca fara o astfel de hartie nu poate deschide dosarul. Motiveaza ca iti trebuie in scris tocmai in scopul obtinerii respectivei hartii, dupa care incearca o parere si la CSA, OPC.. Oricum, incet-incet ajung si eu la concluzia lui mugurel, cred ca era mai simplu daca nu te mai oboseai sa folosesti extinctorul, ar trebui sa ii explici asta si inspectorului de daune sa inteleaga ca ar trebui sa fie fericiti ca te despagubesc cu cateva sute de euro si nu cu cateva mii!
In legatura cu politia am inteles si eu dar inspectorul mi-a spus ca nu se poate deschide dosar fara o hartie de la una dintre aceste doua institutii pentru ca Astra prin aceasta hartie se asigura ca nu eu am vrut sa dau foc.
Am fost ieri la pompieri si surpriza ,nu eram singurul care avea nevoie de acea hartie pentru reparatie si dupa ce am complectat o petitie a ramas ca in termen de 30zile maxim sa fiu contactat de niste reprezentanti de-ai lor sa mergem impreuna sa faca o inspectie asupra masinii .Inseamna ca pompierii isi au si ei rostul in acest caz .
Acum astept sa ma sune cei de la pompieri si apoi dupa ce voi deschide dosarul voi afla si in ce reprezentanta va fi dusa pentru reparat pentru ca service-urile care au decontare directa nu mi-o pot repara.
Nu cred ca intr-o astfel de situatie cand vezi masina arzand te gandesti la asa ceva,pentru ca 1 la mana la cati banii am investit in ea sigur la cat ma despagubeau nu ieseam nici macar fix pe fix si 2 pentru ca imi place mult masina.