It is currently 11 Nov 2024, 00:01

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 910 posts ]  Go to page Previous 127 28 29 30 3137 Next
Author Message
PostPosted: 03 Nov 2014, 16:48 

ibiza Quote:
tocmai ce te laudai ca in studentie ti-ai vandut votul. te intrebam daca erai suficient de ......... incat sa si pui stampila cum te invata ala...
indiferent cu cine votezi, exista cineva care te face prost ca nu ai votat cu cine a votat el, de aceea am spus ca votul este secret. Tocmai ce ti-am explicat mai devreme, studentii nu au culoare politica, nu e important pentru ei daca voteaza cu Mickey sau Minnie Mouse.

@valak, nu stiu cum voteaza romanii din afara. In perioada studentiei am participat la campanii, sector, europarlamentare, presedentie, am impartit materiale promo, strans semnaturi, participat la diverse actiuni de mobilizare. Cat de putin, stiu cum se voteaza sau cum se mobilizeaza o masa, indiferent ca e de la Seaca, Vedea sau Bucuresti. De aceea nu cred ca oaia ajunge acolo motivata de vot si nu de loz.

PostPosted: 03 Nov 2014, 16:53 

Car: GTV
Esti mai rau decat babele alea cu punga de faina si sticla de ulei. Nu conteaza cu cine votezi, dar cand spui ca ti-ai vandut votul in halul asta, si te mai si scuzi de treaba asta venind cu scuze de doi bani, imi exprimi mai multa scarba decat babele alea. Alea macar nu stiu altceva, tu care scrii pe un forum si te poti informa corect sa iti formezi singur opiniile sa iei astfel de decizii arata cat de fara caracter si miserupista e populatia tarii.

Vai de mama noastra cu oameni de genul asta.

Alfa Romeo 159 2.4 JTDm

PostPosted: 03 Nov 2014, 17:06 

Nu ai inteles, am participat la campanii politice, nu e nimic imoral sau ilegal in a pune afise, a imparti flyere, pungi cadouri si tot ce se face intr-o campanie. Scuza-ma ca incercat sa castig un ban, parintii mei nu sunt bogati si nu cred ca e vina mea sau a lor ca nu m-am nascut in locul cuiva fara grija zilei de maine. Si chiar nu imi gasesc vreo scuza si nici nu imi pare rau ca destui colegi de-ai mei care nu plecau cu lunile acasa au gastigat un banut destul de usor.

PostPosted: 03 Nov 2014, 17:09 

Asta nu e o scuza. Minte-ta in continuare ca e. Nu e o rusine sa imparti flyere si sa faci campanie. Rusine sa iti fie cand iti vinzi votul.

Alfa Romeo 159 2.4 JTDm

PostPosted: 03 Nov 2014, 17:25 

tudyniuz Quote:
Asta nu e o scuza. Minte-ta in continuare ca e. Nu e o rusine sa imparti flyere si sa faci campanie. Rusine sa iti fie cand iti vinzi votul.
Cand se fac prezentarile partidelor, oamenii vin platiti, vor sau nu vor, banii nimanui nu sunt rupti. Imi e greu sa iti argumentez sau sa iti explic cum e sa nu ai bani sau sa muncesti pe bani putini, la fel ca tine mi-a zis si Nesquick ca am venit sa ma umilesc pe salarii mizere in Bucuresti si ca ii scad pragul salarial. La fel imi spune si Valak de multimea de la Seaca sau Vedea, aia nu au dupa ce sa bea apa si se caca in fundul curtii stergandu-se cu coceanu' si facem teoria onoarei si a votului in tara lucrului bine facut.
Las-o balta cu onoarea si scarba ta de la Amsterdam.

PostPosted: 03 Nov 2014, 17:28 

Nu am ce sa iti mai zic, te-ai facut singur de ciocolata.

Alfa Romeo 159 2.4 JTDm

PostPosted: 03 Nov 2014, 17:52 

Stai linistit ca ciocolata nu se da gratis, cineva trebuie sa o cumpere si nu se cumpara cu scarba ta fata de mine sau onoarea unuia si a altuia.
Hai sa traim bine si la turul doi sa fie cu onoare, ca altfel vorbim vorbe cu priviri din teri streine.

PostPosted: 04 Nov 2014, 02:39 

Masa de oameni care voteaza din strainataturi nu e deloc neglijabila, ba chiar punem spune ca ar cantarii mult. Din ultimele articole pe care le-am citit eu despre subiectul asta, e drept ca e ceva vreme de atunci, ar fi undeva intre 1 si 1.5 milioane de oameni. Presupunand ca o treime din ei sunt minori, raman intre 0.7 si 1 milion de oameni care sigur nu vor vota cu puterea. De ce? pai credeti ca de prea bine au plecat si voteaza pe acolo pe unde voteaza?

La Londra aceleasi gainarii: formulare de completat, plus verificatul lor temeinic. Sa nu cumva sa fi mancat vreo litera. Cozi mai rau ca pe vremea lu Ceasca la paine.
La Viena idem: unii iti dau formularul, altii il verifica temeinic, pana se termina formularele si incep sa bajbaie, pierd vremea... doar sa nu mai apuci sa votezi.

PS: mi se sopteste in casca de catre un amic, cum ca in afara Romaniei ar fi undeva pe la 3 milioane de oameni (valoare inca nedocumentata), dintre care o parte minori. Deci, o cifra importanta care poate cantari greu.

PostPosted: 04 Nov 2014, 11:46 

O logica impecabila - sunt sarac, dar daca imi dai 10 lei sa-mi iau niste ulei votez in continuare cu tine, sa fiu sarac inca 5 ani cel putin de acum incolo. Daca cineva cu apa calda si internet gandeste asa, ce poti sa astepti de la 60% din tara care nu au.

PostPosted: 04 Nov 2014, 13:46 

Impart si cu voi ce am reusit sa filmez la coada de 5 ore de la Paris.

https://www.youtube.com/watch?v=cAIoK2X8cNI" onclick="window.open(this.href);return false;

Alfa Romeo 159 2.4 JTDm

PostPosted: 04 Nov 2014, 14:17 

http://www.mytex.ro/alegeri-prezidentia ... 413620.php" onclick="window.open(this.href);return false;

@mariusdmx, tot asta incerc sa zic si eu, dar in alta forma, mai putin imaculata fata de cum se vede de la Bucuresti. 5 ani de saracie si apoi alti cinci de bogatie...sa inteleg ca asa se dau voturile, schimbam pionul pentru ca e tot mai rau si sigur cu asta nou totul va fi bine.
De unde sunteti unii din voi, nu auziti sau vedeti, pe cei care isi dau foc de saracie, pe cei care traiesc din alocatiile copiilor, pensiile batranilor, pe aia care iarna sau cand ploua ies la strada cu namolul pana la gat sau le cad casele de saracie. Nu, voi stiti de onoare, de dat primul cu piatra, de aratat cu degetul. Suntem numarul unu la prostitutie, violuri si jafuri si stam cu onoarea in frunte ca avem net si apa calda, credem ca suntem civilizati si vorbim cum sa facem sa parlim statul cu neplata taxelor, sa tragem bugetarii in piept sa creasca onoarea la vot. Facem manarii cu contabilii si cand nu sunt bani la buget dam vina pe conducere, totul cu onoare.

PostPosted: 04 Nov 2014, 14:28 

Car: Carla
Niste fandositi, tzoale de firma, masini straine...Vine acum Valerica si iti spune ca a recunoscut cativa, sunt aceiasi care apar si la cozile de la Torino, Munchen sau Londra, niste derbedei de doi bani. Ma rog, 30 de euro, cum spune tovarasu' Dragnea. In timp ce aia din Teleorman (desi asta cu Teleormanu' nu stiu cat mai sta in picioare, in conditiile in care chiar si in Bucuresti a iesit Ponta in 5 sectoare din 6) isi astupa groapa cu coceni si sapa alta hazna, mai adanca, mai moderna, astia n-au altceva mai bun de facut decat sa stea ore in sir degeaba, ba unii mai si canta. Niste imbuibati ! Data viitoare, daca o mai pun de adunari din astea sordide, ar trebui racoriti cu niste tunuri cu apa, daca nu cu ceva gaze lacrimogene, nu-i asa, Valerica ?

PostPosted: 04 Nov 2014, 14:45 

Car: Alfa Romeo 147
Bai e misto rau topicu asta :)) chiar mai tare decat cel cu funny stuff...

Stiti care e parerea mea despre astia care sughita de foame si se sterg la cur coceni?

Sunt mult prea lenesi sa faca ceva, defapt se complac in situatie. Daca au bani de o cinzeaca nea iancu si un kent lung la bucata, este perfect, traiasca PSD.

Nu am nimic cu cei din teleorman, insa vara aceasta am facut ceva studii de piata privind un business in domeniul agricol... Stiti ce a rezultat?

Nu se gaseste forta de munca!
De ce? Pentru ca un salariu de 1200lei / lunar pt munci agricole este prea mic... Defapt nu suma era problema ci faptul ca de ce sa vina altul sa ne ia pamantul pe care oricum nu plantam nimic si sa ne dea un salariu lunar plus o masa pe zi... Mai bine sughitam de foame zi mai cerem 50 de nea iancu...

Nu exista oameni saraci sau prosti... Exista doar oameni lenesi...

"Posmagii is muiati boiere?"

Sent from my 5s

Alfa Romeo Giulia MY19 Rosso Alfa | B 952 DKR
Alfa Romeo Giulietta Quattro Formaggi Nero Etna | B 940 DKR
Ex: Alfa Romeo 159 Distinctive Elegante Blu Aurora | B 939 DKR
Ex: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive High Blu Oltremare | B 939 DKR
Ex: Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 Rosso Pastello | B 937 DKR
Ex: Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Nero Pastello | B 937 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 Facelift 1.6 TS Nero Metalico | B 08 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 TS Nero | B 147 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 TS Azzurro Gabbiano | B 08 DKR

PostPosted: 04 Nov 2014, 14:47 

Valerica, chill out man. Noi suntem cu tine, nu impotriva.
Toti care au votat impotriva lui Ponta, au votat in speranta unui viitor mai bun. Mno, acum daca esti un sustinator al lui, iti inteleg nemultumirea. E in final dreptul fiecaruia sa sustina pe oricine.

Oricum, am impresia ca suntem toti de aceeasi parere ca la sectiile de votare din afara tarii s-au petrecut magarii. Cu toate astea vad ca nu ne intelegem?!

PostPosted: 04 Nov 2014, 14:53 

Ps. Ii respect pe cei din centrul si vestul tarii, stiti de ce? Ca sunt oameni de omenie... Sunt harnici si patrioti... Isi iubesc locul unde stau si au grija sa le fie bine... De la sibiu la alba si de la alba la deva nu am vazut sate lasate in paragina, nu am vazut oameni care sa incerce sa te prosteasca in fata... Insa de la tg jiu la craiova... Si de la craiova la bucuresti toti incearca sa te pacaleasca cu ceva...

Asta e tara in care traim, asta-i romania... Credeti ca de prosti ungurii si ardelenii isi doresc independenta ?

Sent from my 5s

PostPosted: 04 Nov 2014, 15:05 

Eu nu cred ca cei din vest sunt mai harnici sau patrioti decat cei din sud si est ci pur si simplu au avut alta deschidere spre alta cultura si alte investitii. Cei din Ardeal inca din anii 80 se duceau in plimbari in Praga, Germania de est, Budapesta pe cand moldovenii inca isi puneau banane pe sifonier in ziar. Singurele influente le avem de la rusi si bulgari, niste culturi splendide. Iar prin lipsa de infrastructura si investitii, au avut grija sa tina zonele ca oltenia si moldova in evul mediu, obligand pe cei mai breji (si nu numai) sa plece ba in Bucuresti ba in alte tari. Deci nu au ardelenii neuroni in plus, ci doar sansa.

PostPosted: 04 Nov 2014, 15:27 

Nu e chiar asa... De ex cei din rm valcea, horezu au o gandire putin diferita, iar cei moldova au si ei parti bune... Majoritatea nu sunt prea inteligenti, insa sunt muncitori... Nu iti tre facultate sa muncesti in gradina...iti trebuie doar vointa

Sent from my mobile

PostPosted: 04 Nov 2014, 15:38 

Nesquik, tu nu vezi altceva decat Bucuresti si plimbari prin tara, rezumi totul la capitala si aici chiar nu e asa rau. Te las la mine la tara sa traiesti cu alocatia a doi copii si apoi imi raspunzi cum e cu locurile de munca si cum umbla cainii cu ele in coada pe ulita si lenesii aia fumeaza kent pe batatura? Sunt multi care nu castiga 1200lei in Bucuresti, ce sa mai zic cand tu spui ca la sapa iti dau aia salariu cand te iau cu ziua.
In Rosiori singura societate care tine orasul este o fabrica de biscuiti, Tecsa. Mut-o daca vrei sa vezi somalezi si oameni care mor pe strada. Salariul este minim, cei 600lei, nu cat visezi tu si banii aia tin o familie pentru ca in majoritatea familiilor lucreaza un membru. Eu stau acolo, nu fac studii.

Valak, in urma cu doua saptamani eram in Venetia si pe mana unui cersetor in agonie scria tatuat Tulcea. O italianca in magazin m-a intrebat de unde sunt si cand i-am spus ca sunt turist si sunt roman m-a intrebat daca imi caut de munca si chirie. Cand doresti te duc la Rosiori sa auzi povesti din puscariile spaniole, tatal unui coleg de generala si acum e inchis in Spania. Nu-mi spune de romanii de afara, stiu ca sunt cativa buni dar si destui rai. Coboara te rog din lumea lui Sandybell....

Habar nu aveti cat de saraci sunt oamenii din tara traind zi de zi in Bucuresti. Onoare, ce cacat de onoare cand lumea urla de saracie?

Btw, Zimnicea si Turnu Magurele sunt orase unde oamenii tin sapa pe balcon, stau la bloc si muncesc pamant ca pe vremea lui Moromete. Zi tu yux ca nu e asa...

PostPosted: 04 Nov 2014, 15:51 

Car: Carla
Adica nu are tovarasu' Dragnea grija de ei, asta incerci sa insinuezi ? De 15 ani il pupa pe ala in pitpalac, de zici ca le e si tata si mama, au ajuns dracu de rad si aia din Vaslui de ei. Eu inteleg ca e greu sa fii sarac, dar e si mai greu sa fii prost. Cand le baga DNA-ul primarii la puscarie, fiindca au furat de i-a luat dracu tot de la ei, palmasii, ce fac ei ? Pai ce sa faca, se umplu de indignare si le voteaza nevestele primarite.

PostPosted: 04 Nov 2014, 15:54 

Mai conteaza? Cine-i da biscuitele pe ala il voteaza.

Alfa Romeo 159 2.4 JTDm

PostPosted: 04 Nov 2014, 16:12 

@valak, maica-mea a candidat ca primar, de mai sus i-au cerut 100.000e sa fie sustinuta dar nu era 100℅ ca va iesi, pentru banii astia sa fii sigur ca mutam primaria la mine pe batatura. Acum ai inteles de ce sunt primarii anchetati? Gaura aia si-o scot cat pot de repede si apoi trebuie sa cotizeze mai departe. Tu chiar crezi ca totul e pe bune in tara lui Papura Voda? Ti-am zis, de la Bucuresti totul e misto, sunt doar niste prosti din provincie.
Castiga cine are lozu` mai mare sau paru` mai tare, nu omul. Incerc sa va desenez cum se traieste in provincie sau cum e viata in comunitatile mici.

PostPosted: 04 Nov 2014, 18:38 

Car: Alfa Giulia 2.0T
Am si eu doar o observatie de facut in legatura cu cozile si problemele legate de votul din afara. Cu toate problemele observate, au votat cu totul vreo 154 mii de oameni, adica mai multi cu cateva mii decat la ultimele alegeri din 2009, administrate de guvernul Boc parca, si cand PSD-ul reclama viteza suspecta cu care s-a votat in anumite circumscriptii, precum Paris de exemplu. Exista cifre oficiale, le puteti cauta.
Eu indraznesc sa spun ca organizarea era fix aceeasi si la alegerile de acum 5 ani, adica proasta, din motive de stat, nu de culoare politica. Stiti cum se organizeaza votul din strainatate la anumite tari ceva mai spalate? Cica cetatenii francezi din strainatate trebuie sa isi anunte intentia de vot cu cateva zile inainte la circumscriptia care le convine , tocmai pentru ca administratia sa se organizeze corespunzator cu cererea.
Altfel, sunt in stare sa pariez ca orice rezultat vom avea la turul II, cei invinsi vor urla ca e frauda, ca se scufunda Romania, ca de vina au fost x, y, etc etc. Despre civilizatie, respect si demnitate.

PostPosted: 05 Nov 2014, 02:00 

valerica Quote:
@valak, maica-mea a candidat ca primar, de mai sus i-au cerut 100.000e sa fie sustinuta dar nu era 100℅ ca va iesi, pentru banii astia sa fii sigur ca mutam primaria la mine pe batatura. Acum ai inteles de ce sunt primarii anchetati? Gaura aia si-o scot cat pot de repede si apoi trebuie sa cotizeze mai departe.
O spui de parca de saraci ce sunt, se bage unii sa cotizeze 100.000 de coco sa devina primari sa fure like there's no tomorrow... sau poate le-au rapit copiii: vrei copchilu inapoi? pai dai matalutza 100.000 da coco si candidezi la primar. nu ai de ales. om cinstit si te trezesti ca dai suta de mii sa devii primar.
georgecristian Quote:
Am si eu doar o observatie de facut in legatura cu cozile si problemele legate de votul din afara. Cu toate problemele observate, au votat cu totul vreo 154 mii de oameni, adica mai multi cu cateva mii decat la ultimele alegeri din 2009, administrate de guvernul Boc parca, si cand PSD-ul reclama viteza suspecta cu care s-a votat in anumite circumscriptii, precum Paris de exemplu. Exista cifre oficiale, le puteti cauta.
Eu indraznesc sa spun ca organizarea era fix aceeasi si la alegerile de acum 5 ani, adica proasta, din motive de stat, nu de culoare politica. Stiti cum se organizeaza votul din strainatate la anumite tari ceva mai spalate? Cica cetatenii francezi din strainatate trebuie sa isi anunte intentia de vot cu cateva zile inainte la circumscriptia care le convine , tocmai pentru ca administratia sa se organizeze corespunzator cu cererea.
Altfel, sunt in stare sa pariez ca orice rezultat vom avea la turul II, cei invinsi vor urla ca e frauda, ca se scufunda Romania, ca de vina au fost x, y, etc etc. Despre civilizatie, respect si demnitate.
Da, e foarte probabil ca organizarea sa fie ca si cum ar fi primele alegeri din istorie, dar inteleg ca prin IT si SP au fost mutate din sectiile de votare, pe modelul "hai sa lasam mai putine sectii in zonele cu multi romani". Nu am documente oficiale in acest sens, spun doar ce am citit.
Legat de paralela cu 2009, e putin ciudat ca acum numarul total de voturi este doar putin mai mare, dar cozile sunt infinit mai mari. Sa fi fost sistemul asa bine dimnesionat in 2009, ca acum, la o mica crestere de alegatori sa se depaseasca debitul limita de voturi si sa se creeze aceste cozi?

Ex: 159 SW 2.4 JTD Q-tronic
Ex. Jeep GC 2005 3.0 crd
A6

PostPosted: 05 Nov 2014, 03:13 

Car: Vauxhall Frontera
Deci, astia au fost la vot ! Si votul lor, conteaza. Si da, are dreptate valerica, nu toti castiga 1200 ron.

https://www.youtube.com/watch?v=D7i9Ic25_0M#t=66

https://www.youtube.com/watch?v=D4YDeKdssZU

:bash: :censored:

L.E. - asa era la Viena la sectia de votare : https://www.youtube.com/watch?v=LEUPMmXV9mc

Alfa 159 SW 2,4 JTDm 210 PS - neagra
Alfa 146 1,7 16v Boxer 129 ps[/b]
Ex. Alfa 159 SW 1,9 Jtdm 16v Ti
Ex.Alfa 159 SW 1;9 JTDM 16v 150+ ps rosie :cry:
Ex. Alfa 156 SW 1,9 JTD 8v 140 ps

PostPosted: 05 Nov 2014, 11:33 

am gasit si sursa: Cum a jonglat guvernul cu sectiile de vot din strainatate
ca o "anecdota", ceva similar fac si bravii americani: impart statele in circumscriptii in asa fel incat avand un nr mai mic de votanti sa castige in nr maxim de circumscriptii.

Ex: 159 SW 2.4 JTD Q-tronic
Ex. Jeep GC 2005 3.0 crd
A6

Post new topic  Reply to topic  [ 910 posts ]  Go to page Previous 127 28 29 30 3137 Next

All times are UTC+03:00