Alexandrus Quote:
2. Eu am invatat din experienta sa ignor ce spune bimm3r, e un pusti de 19 ani care crede ca stie totul despre toate, si se chinuie sa agatze pe forumuri si IRC. No offense,
No offense ? Sunt un "pusti" daca vrei tu sa spui asa, am 19 ani, nu am spus si nu am impresia ca stiu totul despre toate, si nici nu voi pretinde asta vreodata. Pe mine poti sa ma ignori, poti chiar sa ma pui pe lista ta de ignore, nu ma intereseaza chestia asta. Ceea ce ma deranjat, e faptul ca ai spus asta
"se chinuie sa agatze pe forumuri si IRC"
Din moment ce nu ma cunosti, chiar nu ai nici o treaba cu mine si nici eu cu tine, NU AI DE CE SA FACI ASEMENEA AFIRMATII DESPRE MINE, ASA CA TE ROG FRUMOS SA MA PUI PE IGNORE SAU SA NU IMI MAI ADRESEZI VREODATA VREUN CUVANT/MESAJ. Pe mine chiar nu ma intereseaza ca tu ai impresia ca eu agat pe forumuri sau pe IRC, pastreaza-ti parerea, betoneaza-ti-o bine in cap acolo sa nu cada si sa se piarda, problema e ca faci afirmatii de 2 lei pe un forum public, iar eu nu vreau ca oamenii astia sa aiba o parere proasta despre mine.