Meme, inainte de a atrage altora atentia asupra gramaticii si scrierii, ar fi bine sa studiezi chiar tu misterele ascunse ale limbii romane pentru ca ai fii surprins sa afli ca sunt valabile ambele variante. Plus ca, apropos, se scrie
vreo nu
vre-o.
Referitor la pastile, imi pare sincer rau pentru tine, la modul serios, ai grave probleme la mansarda, nu e o jignire este pur si simplu o constatare. Dupa ce aduci in discutie subiecte ce nu au legatura cu topicul, gen datul, remapatul si masina ta, desi nu te intreaba nimeni nimic de remap, te vezi nevoit sa ne atragi atentia ca e clauza de confidentialitate. WTF ? Cui ai vazut tu ca ii pasa, maestre, de clauzele tale, de ceea ce faci tu ? Ai fost bagat in seama pe acest domeniu ? A intrebat cineva ceva ? Ti-a zis cineva ca "te face" intre doua semafoare, aka bigger virtual penis ? NU. NU II PASA NIMANUI DE MASINA TA, DE CEEA CE FACI TU, DE REMAP, DE LINIUTZE. Sau cel putin nu aici, pentru ca sunt convins ca sunt subiecte interesante(masina, remap-ul, nu neaparat liniutzele), ai putea face chiar un topic cu masina in aria dedicata(ca sa nu iti alimentez paranoia si alte probleme, iti pot spune sincer ca as citi cu placere topicul legat de masina), dar nu, tu trebuie sa spui peste tot ca masina ta face un GTA(dat fiind ca sunt cam singurul membru activ de aici cu GTA, probabil e un soi de intzepatura la adresa mea, dar din nefericire pentru tine, din fericire pentru mine, sunt imun la asa ceva, nu traiesc avind impresia ca am cea mai cea masina din universul nostru si alte 3 universuri paralele) si probabil chiar si un M3(aici chiar dai chix urit, nu pentru ca nu ar fi adevarat, ci pentru ca esti foaaaarte departe de aria noastra de interes), trebuie sa stie lumea, nu ?
Te las pe tine sa cauti comparatiile mele intre diesel-uri si virfurile de gama, cind le gasesti studiaza-le bine, nu de alta dar sunt descoperiri epocale, eu unul inca nu le-am gasit.
De ce s-a ajuns la astfel de discutii este foarte simplu de vazut, insa nu voi sta sa iti explic pentru ca oricum vei lua totul ca pe o jignire, ca am eu ceva cu tine, sunt invidios pe persoana ta, pe masina ta, nu mai dorm noapte ca nu sunt ca tine si ca nu te pot dovedi pe 400m.
Culmea este ca, peste tot pe unde ne-am intersectat, a iesit scandal, data fiind alergia mea la lipsa de logica, mai ales cind cel ce o afiseaza este foarte sigur pe ceea ce spune.
Discutiile dintre noi ar putea decurge absolut civilizat daca nu ai fi de parerea ca orice spui tu este scris in piatra, iar orice spun altii in contradicitie cu parerile tale este inevitabil gresit. In afara de asta, ar fi de apreciat sa renunti la tentativele de agatzare la o liniutza, sa nu aduci in discutia cit de rapida e masina ta cind nu are nici cea mai mica legatura cu subiectul, remap, etc, stii lista. Eu unul sunt convins ca multi de pe aici(me included, ca sa nu crezi ca eu ma cred mai cu motz) am putea invata multe de la tine, daca ai stii sa prezinti problema, dar pe de alta parte poate sunt citiva de la care ai putea invata si tu. Sau tu esti Grandfather of all knowledge
?
Iar ca ultima chestie, administrarea. Da, am ceva impotriva administrarii acestui forum. Si da, esti privilegiat.
Citi useri pe acest forum vezi tu sa participe la discutii, cu sau fara Alfa, fara sa aduca PIC DE INFORMATIE referitoare la Alfa(ca in proportie de 95% cam asta se discuta pe aici) ? Eu nu am vazut decit unul. Cel care in orice discutie aduce vorba de remap, presiunea in turbina, etc etc, bla bla, chestii din astea.
Pe forumurile unde activezi, se practica acest sport, oricine poate vorbi oricum despre orice, indiferent ca are legatura cu subiectul, cu lumea reala ?
In fine, discutam degeaba discutii, sunt absolut convins ca vei crede in continuare ca te iau peste picior, ca am ceva impotriva ta, nu vei urma nici unul din sfaturile mele si vei continua ca si pina acuma.
yum, in primul rind apelativul "bai" nu este cea mai buna metoda de a incepe o discutie. Apoi, tu ai intrat pe topic, nu a venit topicul la tine. Deci poti la fel de tine sa nu (mai) intri.