Nu am mai scris de mult pe aici, shame on me.
Am reusit sa fim prezenti la Festul de anul acesta; o dorinta pe care o aveam de cand am vazut un articol pe net despre Festul tinut pe Transfagarasn, cand mi-am zis ca o sa particip si eu, macar o data la un asa eveniment.
Ne-am simtit super, desi nu am reusit sa socializam atat de mult, facandu-ne programul dupa junioara noastra (pic related):
Attachment:
IMG_7953.jpg [ 173.68 KiB | Viewed 1128 times ]
Felicitari organizatorilor si tuturor celor implicati in eveniment, totul a fost foarte misto si salutari si aici celor cu care am reusit sa relationam un pic
Attachment:
IMG_4181.jpg [ 392.42 KiB | Viewed 1128 times ]
Attachment:
IMG_7859.jpg [ 490.62 KiB | Viewed 1128 times ]
Attachment:
IMG_7934.jpg [ 502.99 KiB | Viewed 1128 times ]
Dupa Fest, si dupa botez, ne-am incumetat intr-o calatorie pana in tara natala a Giuliei, si ne-am fixat ca tinta Verona. DAF-ul s-a comportat excelent, fie pe DC-uri, fie pe Autostrazi. Am bifat in total 5 tari, traseul fiind Romania-Serbia-Croatia-Slovenia-Italia-Slovenia-Ungaria-Romania, si un total de +3000km. Pentru cei interesati de conusm, media a fost de 8.6 litri/100 km regimul de mers fiind unul normal, cu +10km fata de limita de viteza si depasiri acolo unde a fost cazul. Ce pot sa spune este ca pilotul adaptiv isi merita toti banii; a fost foarte placut sa il folosesc pe autostrada, dar si pe DN-uri. Mai da cate un rateu, cand este curba la stanga, si uneori vede masina de pe banda 1 ca fiind in fata si mai tranteste cate o frana, care poate fi un pic deranjant, dar cu un pic de atentie, poti preveni chestia asta.
Si cum nu totul poate fi perfect, din neatentie, am reusit sa zgarii un pic bara cand am scos masina din garajul de la cazare...asa ca acum sunt si mai hotarat sa bag masina la vopsit, si apoi un polish, pentru a repune culoarea asta in evidenta asa cum merita.
Si daca tot sunt la chestii negative, ce as vrea sa va intreb si pe voi, cei cu Giulii, cum vi se pare zgomotul la viteza de autostrada? La mine cel putin se aude destul de tare zgomot de vant, ca si cum ar fi geamul intredeschis. Din ce-mi pare, ar fi zgomotul cauzat de oglinzile retrovizoare. (am observat asta acum, cand am mers cu muzica mai incet, ca sa poata dormi junioara).
Inchei intr-o nota totusi optimista si pot spune ca fiind nou posesor de Alfa, am fost suprins sa vad cat e de unita comunitatea asta, primind blituri si salutari de alti Alfisti din tarile pe care le-am tranzitat. Si, desi masina nu este o echipare de top, atrage priviri si admiratie ceea ce, recunosc ca mi-a mangaiat un pic orgoliul
Mai jos cateva poze din concendiu.
Attachment:
IMG_8844.jpg [ 140.26 KiB | Viewed 1128 times ]
Attachment:
IMG_8829.jpg [ 78.87 KiB | Viewed 1128 times ]
Attachment:
IMG_8478.jpg [ 164.2 KiB | Viewed 1128 times ]
Attachment:
IMG_8542.jpg [ 267.58 KiB | Viewed 1128 times ]
Spotted in Zagreb, un 147 GTA super clean
Attachment:
IMG_8755.jpg [ 372.51 KiB | Viewed 1128 times ]
La cazarea din Verona am dat de sor'sa Veloce.
De la revizia facuta la @tzzivii, am mai avut o singura data un check engine aprins, dar a trecut repede. Am facut peste 5000km de atunci si totul pare a fi in parametri (chestia asta inca imi provoaca o mica anxietate si ma face sa ma gandesc la tot felul de schimbari, dar nu-mi vine sa ma despart de Alfa). Cu toate astea, mai planuim o excursie in Germania, la inceput de septembrie, si inainte sper sa ajung sa fac un schimb de ulei. Cel de acum are aproape 5-6000km.
Over and out!