Dan, as fi vrut eu sa fi fost ceva fighter
Mr. Lover, ca e benzina, hibrid, rosie, albastra, ca are sau n-are AC, alea sunt optiunile tale si nimeni nu cred ca o sa comenteze ce iti place tie (sau o sa comenteze, dar nu despre asta e vorba). Dar sa iei un SUV de fataiala in oras in pricipal, si o data pe an, hai de 2 ori, o vacanta, asta e complet gresit, din multe puncte de vedere. Pot intelege ca iei un SUV ca all arounder, dar pentru piata si fataiala un Up, hai un Polo, mi se par arhisuficiente.
Ca sa nu mai vorbesc, o electrica exclusiv de oras ar fi ideal. Asta ca sa bifez si la topicul de vehicule electrice
. Daca Ami avea 4 locuri, eram la dealer acum.
Tandem? Nu zici rau. Ce e rau cu un tandem? Desi nu mi-ar placea sa fiu ala din spate
Eu am un scuter de 50cmc cu care fac comuting (nu atat de mult de cand cu lockdown-ul ca lucrez de acasa), ocazional piata cand nu am multe de luat. 4 biciclete (2 mtb, una de oras/showoff, una pliabila pentru comuting) si un bike trailer pentru juniori + bicicleta lu' puradelu' mai mare. Inainte de pandemie foloseam si transportul in comun. Nu vreau sa ma laud, dar ce vreau sa spun e ca folosesc fiecare unealta pentru scopul potrivit. Daca am de mers 2km pana la posta si inapoi iau bicicleta. Daca tre sa ma duc pe un santier si nu ploua, iau scuterul sau masina daca e vremea nasoala (sunt aproximativ 35km dus si tot atatia intors pana la santierul pe care il am deschis acum; pun pariu ca multi nu ar face asta cu scuterul de 50
). Daca mergem in weekend toti sa ne dam cu biclele pe niste dealuri, luam masina. Pana la supermarche sun 800m dus si tot atatia intors, iar daca tre sa iau 3 lulele ma duc cu bicicleta sau pe jos. Daca fac cumparaturile de sfarsit de saptamana ma duc cu masina. Intelegi unde bat?
Ege, de ce zici ca Giulia e elementul gresit?
PS Mr. Lover, one size fit all e poveste de adormit copii. O genialitate a departamentelor de marketing daca ma intrebi pe mine. Asta apropo de versatilitatea aia de care pomenesti.