Mai jos puteti vedea ceea ce probabil a fost ultima cursa impreuna, cursa care ne-a adus ceea ce am urmarit tot anul: Campion la clasa Street+ ROTAC 2017! ->
LINK
Daca la ultima postare scriam ca as schimba caroseria cu ceva mai neafectat de rugina, acum prioritatile s-au schimbat si datorita faptului ca se intrevede realizarea unui vis de demult, o implinire a unei dorinte ascunse, un nou proiect dar nu de motorsport, cel mai probabil voi incheia asa cum se cuvine, pe culmile clasamentului, aceasta poveste.
Au fost cateva curse in care am avut parte doar de lucruri frumoase, experiente de neuitat, am invatat multe, ne-am distrat, s-a muncit la masina zile si nopti pe rupte. Toate au dus la ceea ce am reusit anul asta si asta face ca sa fim mandri de rezultat si de munca depusa.
Drept urmare, daca cineva este interesat de continuarea acestui proiect sunt deschis la discutii pentru o preluare a masinii asa cum este ea acum dezvoltata, s-a investit multa munca, timp si piese dedicate motorsportului. Nu agreez dezmembrarea ei si vanzarea pe bucati a pieselor de valoare, sper sa nu ajung acolo. Cert e ca momentan, daca lucrurile nu se schimba, nu voi putea continua dezvoltarea masinii si participarea in competitii, nici macar sa o tin asa cum e nu merita, e pacat sa stea abandonata.
Masina are destule parti bune, si aici ma refer la multe piese de calitate investite, insa totodata are si parti mai putin bune, cum ar fi problemele cu rugina, care insa se pot remedia in mai multe feluri. Fie cu mester priceput care sa taie/inlocuiasca/repare ce e afectat, fie cu schimbare de caroserie. Iar la varianta din urma exista solutii, atat cu caroserie in stare foarte buna tot de v6, fie cu orice alta caroserie de berlina.
Masina este in continuare inmatriculata, nu pe numele meu, insa detin cartea de identitate si talonul, are rca si itp valabil, circula pe drum fara probleme. Repet, daca cineva e interesat, putem discuta oricand variantele existente de continuare.
Ce vreau sa se inteleaga e ca recomand masina ca pentru hobby de weekend ce implica activitate de circuit, curse, etc. Nu prea are rost sa o ia cineva sa plece in vacante, la munte etc. Daca cititi povestea pana aici veti intelege de ce.
E putin trist sa o trec asa pe linie moarta insa spun doar ca o fac ca sa lase loc cuiva cu adevarat pursange.
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Vedem ce va iesi...
Va salut si va multumesc tuturor celor care m-au ajutat si sustinut in tot acest parcurs. Ciao ragazzi!
![Peace :peace:](./images/smilies/peace.gif)